9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

Astrid BLOM den Heijer

Top..snel makkelijk geregeld.

Goed...netjes

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zien u graag weer terug in onze webshop! Hartelijke groet, Team GP Groot.

Fam. Oostrum

Super goed geregeld

Uw beoordeling:
Netjes op tijd geleverd en opgehaald. Super aardige chauffeur ;-)))

Antwoord GP Groot

Beste familie Oostrum, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat de levering en het ophalen naar wens zijn verlopen en dat u onze chauffeur als vriendelijk heeft ervaren. We waarderen uw feedback zeer.

Dirk Avis

Top maar wel wat vroeg gebracht(was nog niet eens wakker🤣

Top

Antwoord GP Groot

Goedemorgen meneer Avis, Dank u wel voor uw positieve review! 😊 We nemen het tijdstip gelijk mee, de volgende keer zorgen we dat je eerst rustig wakker kunt worden 😉☕

Mark De Groot

Afval container 10kub

Zeer goed

Antwoord GP Groot

Beste Mark, bedankt voor het mooie cijfer wat u ons heeft gegeven! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Mochten we weer iets voor u kunnen betekenen in de toekomst, horen wij het graag. Fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

John Groot

Super service

Uw beoordeling:
Een mailtje en alles goed geregeld precies op de juiste tijd de bak geleverd en met ophalen heeft de chauffeur zelfs het gras weer gefatsoeneerd waar de bak had gestaan.

Antwoord GP Groot

Beste John, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geweldige cijfer van 10/10! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de container precies op het juiste moment is geleverd en opgehaald. Extra leuk om te lezen dat onze chauffeur zelfs de moeite heeft genomen om het gras netjes achter te laten. Wij doen ons best om onze klanten snel en zorgvuldig van dienst te zijn, en het is fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar!

Ron Riem

aanrader!

Uw beoordeling:
goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Antwoord GP Groot

Beste Ron, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wij doen ons best om onze klanten snel en zorgvuldig van dienst te zijn, en het is fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Marga Laan, van der

Heel tevreden

Alles perfect verlopen met een vriendelijke chauffeur👍👍

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Van der Laan, Wat fijn om te horen dat alles perfect is verlopen en dat onze chauffeur zo vriendelijk werd ervaren! Bedankt voor deze mooie review. We staan altijd graag voor u klaar!

Jacob

Top service en supervriendelijk

Uw beoordeling:
Een dikke tien, voor service, gemak, maar vooral voor vriendelijkheid en dienstverlening

Antwoord GP Groot

Beste Jacob, dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen er alles aan om het huren van een container zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, uw complimenten betekenen dan ook veel voor ons. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen, en we staan graag weer voor u klaar bij een volgende gelegenheid! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Mischa Ozanna

Puin container

Uw beoordeling:
Snelle service en goede communicatie. Vriendelijke chauffeur!

Antwoord GP Groot

Beste Mischa, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het mooie cijfer van 10/10! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie, de snelle service en de vriendelijkheid van ons personeel. Daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, team GP Groot

Roel Douma

Kleine container

Super!

Antwoord GP Groot

Beste Roel, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Hennie Bloemendaal

Service en snelle reactie

Zeer positief

Antwoord GP Groot

Beste Hennie, hartelijk dank voor uw mooie review met het mooie cijfer! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, team GP Groot

K Wagenvoort

Perfecte service

Uw beoordeling:
Vriendelijk personeel, snel geregeld. Chauffeur belde, conform afspraak, netjes 30 minuten van te voren.

Antwoord GP Groot

Beste K. Wagenvoort, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het geweldige cijfer van 10/10! Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en snel heeft ervaren. Ook goed om te lezen dat de chauffeur volgens afspraak belde en alles netjes vooraf aankondigde. Wij doen er alles aan om het huren van een container zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, uw complimenten betekenen dan ook veel voor ons. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Pieter Rentenaar

SterSterSterSterLege ster

Container plaatsen voor woning opruiming.

Uw beoordeling:
Alles is volgens afspraak gegaan dus ben ik tevreden met het bedrijf.

Antwoord GP Groot

Beste Pieter, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, team GP Groot

Nico Spierdijk

Afval container

prima communicatie, omwisselen mag sneller

Antwoord GP Groot

Beste meneer Spierdijk, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de communicatie prima verlopen is. We nemen uw opmerking over het sneller omwisselen graag mee. We werken continu aan het verbeteren van onze service en waarderen uw feedback.

Jacqueline Hoekstra

Container

Uw beoordeling:
Goede service voor het huren contact met klantenservice gehad heel vriendelijk en goed geholpen 7k had gevraagd om het op een andere locatie op te halen keurig van te voren gebeld hoe of wat .chauffeur was vriendelijk .'s maandags netjes weer opgehaald .

Antwoord GP Groot

Beste Jacqueline, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en onze medewerkers. Wij doen er alles aan om het huren van een container zo eenvoudig en prettig mogelijk te maken, uw complimenten betekenen dan ook veel voor ons. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

1850 AB Heiloo

Astrid BLOM den Heijer

Top..snel makkelijk geregeld.

Goed...netjes

Fam. Oostrum

Super goed geregeld

Uw beoordeling:
Netjes op tijd geleverd en opgehaald. Super aardige chauffeur ;-)))

Dirk Avis

Super service

Ron Riem

aanrader!

Uw beoordeling:
goede service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Marga Laan, van der

Heel tevreden

Alles perfect verlopen met een vriendelijke chauffeur👍👍

Jacob

Top service en supervriendelijk

Mischa Ozanna

Puin container

Uw beoordeling:
Snelle service en goede communicatie. Vriendelijke chauffeur!

Roel Douma

K Wagenvoort

Perfecte service

Pieter Rentenaar

SterSterSterSterLege ster

Container plaatsen voor woning opruiming.

Uw beoordeling:
Alles is volgens afspraak gegaan dus ben ik tevreden met het bedrijf.

Nico Spierdijk

Afval container