9.2 /10

checkbox98% beveelt GP Groot aan!

J Schipper

top

Waltraud Van der Woude

Container plaatsen

Uw beoordeling:
Goede service, van te voren gebeld door Harry die de container op mijn aanwijzingen netjes heeft geplaatst. Ook het ophalen ging volgens afspraak

Antwoord GP Groot

Beste Waltraud, hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Sanne Elling

Alles perfect geregeld

Uw beoordeling:
Goede communicatie en afspraken. Makkelijk nog een verandering te wensen. Vriendelijk personeel. Alles top.

Antwoord GP Groot

Beste Sanne, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en over ons personeel. Wij doen ons best om onze klanten goed en zorgvuldig van dienst te zijn, en het is fijn om te horen dat u dit ook zo heeft ervaren. Mocht u in de toekomst weer een container nodig hebben, staan we graag voor u klaar! Met vriendelijke groet, Team GP Groot

Milou Maas

Zeer goed

Uw beoordeling:
Heel netjes en zeer goed. nette communicatie.

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Maas, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u onze communicatie en service als netjes en zeer goed ervaart. We blijven ons inzetten om dit niveau vast te houden en u optimaal van dienst te zijn.

AM Hulskamp

Goede service

Heel tevreden

Antwoord GP Groot

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent. We blijven ons inzetten om u de beste service te bieden en hopen u snel weer van dienst te zijn.

De Jong

Snel Geleverd

Alle Afspraken netjes nagekomen

Antwoord GP Groot

Beste meneer De Jong, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat alle afspraken netjes zijn nagekomen en dat de levering snel is verlopen. Een score van 10 uit 10 maakt ons ontzettend trots! Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw feedback bevestigt dat we op de juiste weg zitten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze service, dan staan wij graag voor u klaar.

Frank Van der lende

Xxx

Xx

Antwoord GP Groot

Beste meneer Van der Lende, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer 8! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Mocht u nog suggesties hebben om van een 8 een 10 te maken, dan horen wij dat graag. Wij staan altijd klaar om u verder te helpen.

Nouria Taibi

Fantastische service

Uw beoordeling:
Ik ben heel blij met de service van dit bedrijf. Het was op de site al heel duidelijk welke container geschikt was voor ons. Het bezorgen en ophalen van de container ging ook moeiteloos. Al met al een topervaring.

Antwoord GP Groot

Beste Nouria, hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Uw positieve ervaring motiveert ons om deze servicekwaliteit te blijven leveren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze diensten, dan staan wij graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, team GP Groot

Truus Wening

Goed geregeld

Heel goed

Antwoord GP Groot

Beste mevrouw Wening, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! We zijn blij dat u zo tevreden bent en waarderen je 10/10 enorm. We blijven ons inzetten om je dezelfde topservice te bieden! Prettige dag gewenst.

Ahmed Ahmed

Erg goed bedrijf

Heel tevreden,en de chauffeur aardig

Antwoord GP Groot

Beste meneer Ahmed, Bedankt voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat onze chauffeur een goede indruk heeft gemaakt. We doen ons best om altijd een uitstekende service te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw gebruik willen maken van onze diensten, dan staan wij graag voor u klaar!

Patrick Vredenburg

Uitstekend

Uw beoordeling:
Prima service! De plaatsing- en ophaalafspraken werden keurig uitgevoerd!

Antwoord GP Groot

Beste meneer Vredenburg, Hartelijk dank voor uw mooie review! Geweldig om te horen dat de plaatsing- en ophaalafspraken naar wens zijn uitgevoerd. We doen ons best om alles soepel te laten verlopen. Heeft u in de toekomst opnieuw een container nodig of wilt u meer weten over onze andere inzamelingsdiensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Marco Brandsteder

Schoonpuinbak prima geregeld

Antwoord GP Groot

Beste meneer Brandsteder, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat de schoonpuinbak naar wens geregeld was. We staan altijd klaar om u goed van dienst te zijn. Heeft u in de toekomst opnieuw een container nodig of interesse in onze andere inzamelingsdiensten? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Jeroen Mous

Uitstekende service

Uw beoordeling:
GP Groot is zeer flexibel. Ik heb gedurende de huurtermijn van 8 weken 2-3 keer gebeld om de ophaaldatum te verzetten en telkens was dat geen probleem en goed geregeld

Antwoord GP Groot

Beste meneer Mous, Fijn om te horen dat onze flexibiliteit en service tijdens uw huurperiode goed bevallen zijn. We doen ons best om het verzetten van ophaaldata zo eenvoudig mogelijk te maken, en het is prettig dat dit naar wens is verlopen. Mocht u in de toekomst weer gebruik willen maken van onze diensten, dan staan we graag opnieuw voor u klaar!

Bas Van Wieringen

Gewoon goed!

Uw beoordeling:
In alle rust een bak uitzoeken, evt. telefonisch overleggen en dan bestellen. En zelfs na het bestellen is een wijziging snel gedaan. Prima systeem en duidelijkheid! Klus was snel gedaan en einde van de dag leek het net alsof niks was gebeurd in de straat

Antwoord GP Groot

Beste meneer Van Wieringen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat goed om te horen dat het uitzoeken en bestellen van de bak duidelijk en eenvoudig voor u verlopen is, en dat wijzigingen snel konden worden doorgevoerd. Fijn dat de klus vlot is gegaan en dat alles aan het einde van de dag weer netjes was, precies zoals het hoort! We waarderen uw feedback en helpen u in de toekomst graag weer verder.

Geantwoord op

GP Groot verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GP Groot heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2015

GP Groot

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit betekent dat wij initiatieven nemen en kansen grijpen waar we ze zien. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 700 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering.

Postbus 76

Alles perfect geregeld

Milou Maas

Zeer goed

Uw beoordeling:
Heel netjes en zeer goed. nette communicatie.

AM Hulskamp

Heel tevreden,en de chauffeur aardig

Patrick Vredenburg

Uitstekend

Uw beoordeling:
Prima service! De plaatsing- en ophaalafspraken werden keurig uitgevoerd!

Marco Brandsteder

Schoonpuinbak prima geregeld