8,8 /10

checkbox94% beveelt GoodStore aan!

Joseph Dewilde

Lego is altijd compleet

Agnès Olthof

Snelle levering ,goed verpakt. Alles Keurig!!

Steven

SterSterSterHalve sterLege ster

Top, snelle levering van het gevraagde product.

Paul Graafmans

Positief

Snel en goeie info
Tot nu toe geen

Evelien van Laar

Prima, tevreden

Arjan Boerema

SterSterLege sterLege sterLege ster

Levertijd is lang door verbouw magazijn. Het product (bloemenvaas voor lego bloemen) is van slechte kwaliteit. Eerder bestelde producten waren wel goed.

Dick Goedhart

Kkende uw bedrijf nog iets. Bij mijn zoektocht naar A4- wissellijsten kwam ik bij u terecht. Bij interviews Bij andere firma's las ik dat de lijsten vaak gebroken waren en werden geretourneerd. Die van u waren uitstekend verpakt en bereikten me ongeschonden.

Goede verpakking en snelle levering.
Verpakkings (doos) had wel wat kleiner gekund

jetske van aart

Nvt
Veel aanwezig

Leendert Versteegen

Perfect verzorgd.

Goed product en keurig op tijd geleverd.

Douwe Feenstra

snelle levering en goed verpakt

Jimmy Klerkx

Aantal LEGO sets gekocht

Christel

Ik had 4 lego vazen besteld waarvan er 3 kapot bezorgd werden. Lag aan de bezorging waarschijnlijk. Ik heb een mail verzonden met daarin de foto's vd kapotte vazen. Ik heb een snelle reactie terug ontvangen en 3 nieuwe vazen ontvangen zonder extra kosten.

Tom

Goede prijs, netjes verpakt, ophaalpunt mogelijk

Indra Doggen

Mijn eerste bestelling bij GoodBricks verliep soepel en ik ben erg blij met mijn vazen. De 2e bestelling verliep qua verzenden minder soepel. Tot 2x toe is het pakketje kapot aangekomen (waarschijnlijk schuld van bezorger). Beide keren ben ik via de mail ontzettend goed en snel geholpen en kreeg ik kosteloos mijn producten opnieuw verzonden. 3x was scheepsrecht en heb ik mijn artikelen heelhuids binnen gekregen en ben ik erg blij met mijn producten!! Super service en mooie producten

Chris06 Roseboom

Het was een goede ervaring, alles ging snel

Alles verliep soepe

GoodStore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GoodStore heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8,8/10
  • checkEerste review geschreven op 31 juli 2013

GoodStore

Goodstore is de webshop voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Met meer dan 30 webshops op het gebied van Sign & Display, Home & Living en Office & Print, is Goodstore met recht de veelzijdigste webshop van Nederland! Naast het uitgebreide assortiment, voert Goodstore ook unieke maatwerk producten en bijzondere merken. Goodstore is de partner die met u meedenkt en altijd optimale service biedt.

Ambachtsweg 6

2641 KS Pijnacker

Joseph Dewilde

Lego is altijd compleet

Agnès Olthof

Snelle levering ,goed verpakt. Alles Keurig!!

Steven

SterSterSterHalve sterLege ster

Top, snelle levering van het gevraagde product.

Paul Graafmans

Prima, tevreden

Arjan Boerema

SterSterLege sterLege sterLege ster

Dick Goedhart

Goede verpakking en snelle levering.
Verpakkings (doos) had wel wat kleiner gekund

jetske van aart

Nvt
Veel aanwezig

Leendert Versteegen

Perfect verzorgd.

Goed product en keurig op tijd geleverd.

Douwe Feenstra

snelle levering en goed verpakt