Erik Van der Velde
Snelle levering en betrouwbare service
Pakket niet geleverd door DHL. Heb dit gemeld en moet nu nog meer dan 5 dagen wachten tot het onderzoek is afgerond. Is niet echt een voorbeeld van de klant centraal zetten….
2e bestelling, weer super!
Snelle levering en heel netjes ingepakt!
everything was good
Tevreden
Snelle verzending, alles was goed verpakt en zonder schade toegekomen.
Uitstekend klantenservice en reactie tijd. Product zoals beschreve, alles compleet en snelle levering.
Super
Goede en duidelijk informatie en snelle ophaalbevestiging
Prima service en denken met je mee.
Goed verpakt en snelle levering.
zeer positief
Overzichtelijke productinformatie en ruime keuzemogelijkheden maken het voor mij een fijne webshop om producten te bestellen.
Betrouwbaar bedrijf
GoodStore verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GoodStore heeft de volgende resultaten bereikt:
Snelle levering en betrouwbare service
2e bestelling, weer super!
Snelle levering en heel netjes ingepakt!
everything was good
Tevreden
Snelle verzending, alles was goed verpakt en zonder schade toegekomen.
Super
Goede en duidelijk informatie en snelle ophaalbevestiging
Prima service en denken met je mee.
Goed verpakt en snelle levering.
zeer positief
Betrouwbaar bedrijf