A. van Dam
- Sterke punten
- behoorlijk wat keus per product.
slechte ervaring tot nu toe nog niets ontvangen
Prima te vinden product en makkelijk bestelproces.
Uitstekend
Ik heb de website bezocht en zocht iets wat van doen had met trespa bevestiging
Ja
Ging prima
Ik was op zoek naar afdekdopjes voor gaten en kon ze hier precies op maat en in precies de goede kleur krijgen!
Duidelijke site
De website is duidelijk, goed om je artikel te vinden en ook om eens rond te kijken.
Goede product snel geleverd zonder beschadiging!
Duidelijke site, snel geleverd
Goodline.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goodline.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
slechte ervaring tot nu toe nog niets ontvangen
Prima te vinden product en makkelijk bestelproces.
Uitstekend
Ik heb de website bezocht en zocht iets wat van doen had met trespa bevestiging
Ja
Ging prima
Duidelijke site
Goede product snel geleverd zonder beschadiging!
Duidelijke site, snel geleverd
Goodline.nl heeft de volgende resultaten bereikt: