A. van Rooijen
- Product of service:
- Lego liebherr kraan
Heel goed
Goede prijzen t.o.v. andere leveranciers. Snelle levering en goed verpakt.
Heel Snelle Levering en goed verpakt !!
Goede prijs kwaliteit,snel geleverd
Prima prijzen en veel keuze in lego sets
Hier een mooi en groot ferrari legopakket besteld en gekozen voor ophalen op lokatie. Dit ging heel snel en gemakkelijk. Het was ook een nette en vriendelijke werknemer. De prijs was ook aantrekkelijk. Zou hier zeker weer bestellen.
Doet wat het beloofd
Goede ervaring. Bestelling op tijd en goed verpakt.
Zeer vllugge levering en scherpe prijs
Goede ervaring met communicatie! Verstuurde pakket was netjes ingepakt!
Hartstikke goed.
meerdere sets besteld geleverd in 1 doos, omdoos was heel, jammer dat 1 setje vanaf bedrijf al beschadigd is ingepakt
Erg goed
Snelle goedkope levering
Goodbricks.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goodbricks.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed
Goede prijzen t.o.v. andere leveranciers. Snelle levering en goed verpakt.
Heel Snelle Levering en goed verpakt !!
Goede prijs kwaliteit,snel geleverd
Prima prijzen en veel keuze in lego sets
Doet wat het beloofd
Goede ervaring. Bestelling op tijd en goed verpakt.
Zeer vllugge levering en scherpe prijs
Goede ervaring met communicatie! Verstuurde pakket was netjes ingepakt!
Hartstikke goed.
Erg goed