van Dorrestein
- Product of service:
- BigMax standbag
Prima prijs, snel geleverd. Reviews + prijs doorslaggevend.
Prima prijs-kwaliteit. Ivm problemen bij PostNL een late levering. Geen probleem.
Snel en correct
Wist niet wat voor tas ik wou. Toen ik op hun website terrecht kwam ben ik gelijk in app contact gekomen met Koen en hij heeft mij super goed geholpen. Een mooie tas besteld en de levering ging ook helemaal volgends plan. Absolute aanrader!
Snelle reactie op vragen
Wilde pakket naar een ander adres sturen. Had dat aangegeven op het bestelformulier en daarna ook een e-mail erover gestuurd. Krijg vandaag een e-mail van DPD dat het pakket wordt afgeleverd op mijn oude adres.
Snelle levering en goed product
Prima selectie en service
Soepele ervaring!
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen!
Mijn ervaring met Golftaspro is slecht. Ik ben nu al een maand zoet met dit bedrijf. Na een rommelige eerste levering probeer ik nu bijna drie weken in contact te komen met dit bedrijf maar ik krijg geen reactie meer op mijn mails. In eerste instantie kreeg ik het verkeerde product geleverd. Na een melding hiervan gemaakt te hebben ontving ik snel het juiste product, helaas bleek deze defect te zijn. Hierop heb ik een mail gestuurd dat ik afzie van de koop en het product graag terugstuur. Echter stuurt Golftaspro daarop een mail waarin zij aangeeft een nieuw product te sturen. Daarop heb ik direct geantwoord dat ik geen nieuw product wens te ontvangen en mijn geld terug vraag. Helaas heb ik sinds deze mail geen reactie meer gehad van Golftaspro. Wel heb ik een week later een nieuw product ontvangen. Ik zou graag willen dat golftaspro een label stuurt om dit product te retourneren en mijn geld terug geeft. Echter worden mijn mails nu niet meer beantwoord. Ik zie nu ook op tegen het zelfstandig retourneren van het product. Ik vrees dat dit ook niet soepel zal verlopen. Ik raad daarom niemand aan om bij Golftaspro een golftas te bestellen.
Koop hier niet je tas. Het riekt echt naar oplichting. Na aankoop kreeg ik een track en trace van DPD, maar na 1 week geen status verandering en dus geprobeerd in contact te komen met Koen. Onmogelijk. Na contact met DPD bleek dat het pakket na aanmelding direct is teruggenomen door de verzender. Na diverse mailtjes geen contact. Bestel niet is mijn advies, oplichters.
Prima service, snelle levering, mooie golftas!
Duidelijke productomschrijving Snelle levering
Conform afspraak is de golftas geleverd.
Golftaspro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Golftaspro heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en correct
Snelle reactie op vragen
Snelle levering en goed product
Prima selectie en service
Soepele ervaring!
Na 10 dagen nog steeds niets ontvangen!
Prima service, snelle levering, mooie golftas!
Duidelijke productomschrijving Snelle levering
Conform afspraak is de golftas geleverd.
Golftaspro heeft de volgende resultaten bereikt: