Marbojan
- Product of service:
- Golftas
Duidelijke productomschrijving Snelle levering
Conform afspraak is de golftas geleverd.
De levering van mijn silensio golftas was snel en correct
Hele fijne winkel. Nemen uitgebreid de tijd om op een vermoedelijke manier advies te geven. Vind ik erg belangrijk.
Het heeft ruim een maand geduurd voordat ik mijn bestelde golftas heb ontvangen. En ik vond de kleuromschrijving op de website niet correct (er stond zilver maar het was meer grijs......).
Had een vraag over of de golftas op mijn trolley zou passen. Super fijn en snel geholpen. Heb een prachtige tas gekocht en hij past helemaal goed!
Prijs, kwaliteit, service en snelle verzending.
Advies gevraagd via whatsapp, golftas was er de volgende dag al
Snelle en goede levering. Helaas, na 1 maand, draagband kapot gegaan op de naad, kan gebeuren. Dit 2x gemeld in juli, in augustus en nu weer in september. GEEN REACTIE! Dat vind ik een zeer kwalijke zaak. Wil ik iets bestellen dan krijg ik wel reactie. Hoe dan? Na deze review uiteindelijk toch een reactie ontvangen. Met excuus door omstandigheden. Ik heb aanspraak kunnen maken op mijn garantie en een compleet nieuwe tas ontvangen. dankbaar dat alles naar tevredenheid is opgelost
Vanmiddag mocht ik i.v.m. een garantieclaim, de nieuwe golftas ontvangen, gelukkig is het de juiste. Het feit dat ik ruim 7 weken heb moeten wachten op de nieuwe tas is niet van deze tijd. Het uitblijven van reacties op mailberichten, whatsapp berichten en terugbelverzoeken heeft mij het meeste gestoord. Het is respectloos en zeer onprofessioneel om niet te reageren op berichten van een consument. Er zijn meerdere eenvoudige technieken om tijdens afwezigheid vol automatisch te reageren. r Gezien mijn ervaring met GolftasPro, BUVA sport in België en Golftech in Oostenrijk, zie ik er vanaf om de kapotte schaft van van mijn driver, welke schade veroorzaakt is door de kapotte golftas, te claimen. W.K. Slager.
Correcte levering maar bij return niet geaccepteerde levering nog steeds geen refund van de retourzending na 7 dagen
BigMax DriLite Silencio 2 golftas online besteld en vlotte levering. Na enige tijd duikt er een technisch defect op aan deze golftas. Via e-mail én WhatsApp melding gedaan bij Koen Kornegoor, foto's doorgestuurd maar helaas geen enkele vorm van antwoord te bespeuren. Zeer slechte ervaring dus!!
Prima tas en super nel geleverd.
Golftaspro verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Golftaspro heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijke productomschrijving Snelle levering
Conform afspraak is de golftas geleverd.
De levering van mijn silensio golftas was snel en correct
Prijs, kwaliteit, service en snelle verzending.
Advies gevraagd via whatsapp, golftas was er de volgende dag al
Prima tas en super nel geleverd.
Golftaspro heeft de volgende resultaten bereikt: