8.7 /10

checkbox95% beveelt GolfDiscountstore.nl aan!

Martin

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Besteld spikes voor golfschoen. Met de bijgeleverde ‘sleutel’ is het niet mogelijk om de te vervangen spikes te verwisselen. Mailwisseling hierover is teleurstellend, onjuiste argumenten worden door de verkoper ingebracht. Op antwoord van mij wordt niet geteageerd. Laatste aankoop bij dit bedrijf gedaan.

Adidas thintech spikes voor golfschoen

Antwoord GolfDiscountstore.nl

Beste meneer Bergsma, Jammer om te lezen dat u onze service op deze manier heeft ervaren. De bijgeleverde spike wrench is geschikt voor het normaal monteren en verwijderen van spikes. In uw geval waren de bestaande spikes echter zodanig afgesleten dat de sleutel onvoldoende grip kon krijgen. Dit ligt niet aan de werking van de bijgeleverde sleutel. Wij hebben dit in onze correspondentie uitgelegd en tevens aangegeven op welke andere manier de versleten spikes wel verwijderd kunnen worden. Het spijt ons dat ons advies niet naar tevredenheid is geweest en dat u het gevoel heeft gekregen dat er niet meer op u werd gereageerd. Dat was uiteraard niet onze bedoeling. Wij betreuren het dat deze situatie tot een negatieve ervaring heeft geleid, maar herkennen ons niet in de stelling dat er onjuiste argumenten zijn aangevoerd. Mvg, Team Golfdiscountstore

Golf Discounter Uitgeest

SterSterSterSterLege ster

Fijne ervaring bij deze golfwinkel. De eigenaar was vriendelijk, geduldig en gaf eerlijk, deskundig advies. Hij dacht echt met me mee en was flexibel met de tijden, wat super handig was. Absoluut een aanrader.

Vriendelijk, deskundige
Cobra Irons

Super service

Telefonisch contact gehad om maatvoering na te vragen. Fantastisch geholpen door een zeer behulpzame dame! Vervolgens snelle verzending en helemaal happy met mijn setje dat super past!
golfpolo en skirt

Zeer klantvriendelijk prima shopervaring

Zeer goede uitleg van alles
Ping golfset

Wim

Zoals ik gewend ben van GolfDiscountstore.nl is ook deze bestelling snel geleverd. Artikel was uitstekend verpakt om beschadiging te voorkomen.

Snelle levering, goed assortiment en prima prijsstelling.
Big Max Ball Holder

Fred van Els

Mijn bestellingen zijn met merkbare aandacht afgerond door GolfDiscountstore.

Kontakt met GolfDiscountstore is niet alleen opvallend adequaat maar klantgericht en vriendelijk.
Kleding en accesoires

Prims

Bag boy

Rick Minck

Goed werkende website. Uitgebreide omschrijving van het product. Makkelijk te bestellen en een groot assortiment.

Groot assortiment. Veel op voorraad. Snel verzonden
Alignement sticks

Harry

Ruim en goed assortiment, snel geleverd.

Overzichtelijke en duidelijke website, ruime keuze, makkelijk bestellen. Binnen 2 werkdagen geleverd.
Big max golfparaplu

Jim

Prima ervaring.

Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Snelle levering.
Reparatie-set clickgear trolley

Ramon

Ruim assortiment en goede, vriendelijke service.

Ruim assortiment
Golftas

Tom

Goede ervaringen

Flexibel
Paraplu

anonymous

Goede snelle levering. Duidelijke site en goed op de hoogte gehouden van levering

Duidelijke communicatie en goede site
Schoenen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurgesteld over het feit dat er geen enkele reactie wordt gegeven door de klantenservice bij bezorgingsproblemen

?
2 golfsets

Antwoord GolfDiscountstore.nl

Goedemiddag, Er wordt door onze klantenservice altijd gereageerd misschien heeft u het verkeerde mailadres gebruikt. Ook zijn wij als 1 van de weinige website tijdens kantoor uren altijd bereikbaar. Jammer dat u geen telefonisch contact met ons hebt opgenomen.

Ontbrekend onderdeeltje snel nageleverd

Goed advies en prima service
Golftrolleys

GolfDiscountstore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GolfDiscountstore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2011

GolfDiscountstore.nl

Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft derhalve al een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golf merken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golf discountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn.

Westerwerf 5a

Zeer klantvriendelijk prima shopervaring

Zeer goede uitleg van alles
Ping golfset

Wim

Snelle levering, goed assortiment en prima prijsstelling.
Big Max Ball Holder

Fred van Els

Mijn bestellingen zijn met merkbare aandacht afgerond door GolfDiscountstore.

Kleding en accesoires

Prims

Bag boy

Rick Minck

Groot assortiment. Veel op voorraad. Snel verzonden
Alignement sticks

Harry

Ruim en goed assortiment, snel geleverd.

Big max golfparaplu

Jim

Prima ervaring.

Uitgebreid assortiment met scherpe prijzen. Snelle levering.
Reparatie-set clickgear trolley

Ramon

Ruim assortiment en goede, vriendelijke service.

Ruim assortiment
Golftas