8.7 /10

checkbox95% beveelt GolfDiscountstore.nl aan!

anonymous

Goede snelle levering. Duidelijke site en goed op de hoogte gehouden van levering

Duidelijke communicatie en goede site
Schoenen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Teleurgesteld over het feit dat er geen enkele reactie wordt gegeven door de klantenservice bij bezorgingsproblemen

?

Supergoed

Bellen om mee te denken met jouw product
Golf club set

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Geen prettige locatie om Hennie rijden. Rommelige, trage bediening. 3x aangegeven dat er fouten in de tekst op de site staan. Er wordt niet op gereageerd.

Golfballen etc.

Antwoord GolfDiscountstore.nl

Goedendag, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bezoek niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wat betreft de bereikbaarheid: de afgelopen periode hebben wij helaas te maken gehad met wegwerkzaamheden en tijdelijke wegafzettingen in de omgeving. Hierdoor waren wij minder eenvoudig bereikbaar dan normaal. Dit lag buiten onze invloed. Onze locatie bevindt zich direct aan de afslag van de A9 en is onder normale omstandigheden goed bereikbaar, met gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast hebben wij recent een nieuwe medewerker in ons team verwelkomd. Zoals bij iedere nieuwe functie kost het enige tijd om alle productkennis en werkprocessen volledig eigen te maken. Mogelijk heeft dit invloed gehad op uw ervaring. Uiteraard blijven wij investeren in begeleiding en training om onze service op het gewenste niveau te houden. Ook geeft u aan dat u ons meerdere keren heeft gewezen op fouten op onze website en dat hier geen reactie op is gekomen. Mocht dit inderdaad het geval zijn geweest, dan bieden wij hiervoor onze excuses aan. Wij waarderen dergelijke feedback juist enorm, omdat het ons helpt onze dienstverlening en informatievoorziening te verbeteren. Wij vinden het jammer dat u uw ervaring als negatief heeft ervaren, omdat wij dagelijks ons uiterste best doen om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Omdat uw beoordeling anoniem is geplaatst, kunnen wij helaas niet nagaan wat er precies is gebeurd. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan nodigen wij u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Wij gaan graag met u in gesprek. Met vriendelijke groet, Het team van GolfDiscountStore

Geantwoord op

Frank

Een super bedrijf. Klantvriendelijk! Begrijprn ook als je terug komt met vragen over een aanschaf! Ik heb er meerdere dingen gekocht en ben met alles super tevreden. Een aanrader!!

Zie mijn ervaring
Gokfset voor mij en eerder voor mijn zoon. Evenals schoenen voor ons

G. de Vries

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Te kleine golfschoenen geleverd in een door hen rondom met witte strerk klevende tape omwikkelde doos met kleine extra bestelde accessoires er in. Schoenen terug gestuurd in een nieuwe schoenendoos, de oude was immers vernield door de tape. Kreeg een denigrerend telefoontje dat de schoenen waren ontvangen. Schoenen waren gedragen hetgeen klopt om ze te passen. Zaten niet in originele verpakking. Klopt de originele schoenendoos was door hen onklaar gemaakt voor verder gebruik. U had ons eerst moeten bellen alvorens terug te sturen, mij onbekend. Al mijn verkeerde handelingen werden dermate badinerend uitgelegd en er werden valse beschuldigingen geuit alsmede voor leugenaar uitgemaakt. Zou dit wellicht een verdienmodel zijn om te kleine schoenen te leveren in een onleesbaar / onbruikbare doos en vervolgens niet retour te accepteren.

Absoluut geen.

Snelle vakkundige service
Club fitting

Huub

SterSterSterHalve sterLege ster

Kwam tegen sluitingstijd maar evengoed werd er de tijd voor mij genomen en kon ik tevreden en geslaagd naar huis.

Kennis van zaken is zeker in huis hier.
Garmin S44 golfhorloge

Prima service

Ruim aanbod, zeer vlot geleverd tot in België
Pure2improve tempo trainer

GolfDiscountstore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GolfDiscountstore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2011

GolfDiscountstore.nl

Golfdiscountstore.nl is opgericht in 2005 en heeft derhalve al een ruime ervaring opgedaan in het veilig en vertrouwd online winkelen op internet. De hoofddoelstelling van Golfdiscountstore.nl is om een zeer breed assortiment golfartikelen van verschillende golf merken aan te bieden tegen scherpe prijzen. Daarmee kan Golf discountstore zowel de beginnende golfer als ook de gevorderde golfer van dienst zijn.

Westerwerf 5a

Snelle vakkundige service
Club fitting

Huub

SterSterSterHalve sterLege ster

Kennis van zaken is zeker in huis hier.
Garmin S44 golfhorloge

Prima service