Vandijck rigo
Slecht, weinig communicatie en leverdatum al 1 maand overschreden.
- Wat vond u erg goed gaan bij Golf123.nl?
- Niks
Slecht, weinig communicatie en leverdatum al 1 maand overschreden.
Slechte bereikbaarheid, levering na 2,5 nog niet ontvangen. Geen communicatie over de vertraging. Geen reactie op mijn mail na 10 dagen, pas na 2 keer bellen toezegging dat levering komt. Geen enkele vorm van excuse over vertraging. Hoop dat mijn bestelling nog komt.
Waardeloze service en communicatie – nooit meer! Op 4 oktober een golfclub besteld bij Golf123. Na betaling bleef het stil: geen bevestiging dat het verstuurd is, geen update. Na één mail en twee telefoontjes kreeg ik op 14 oktober eindelijk een club geleverd – maar het verkeerde model. Ik had een damesclub besteld, maar ontving een regular. Diezelfde avond stuurde ik een nette mail met de vraag hoe dit snel en eenvoudig opgelost kon worden. Geen reactie. Daarna weer bellen naar een slecht bereikbaar bedrijf. Uiteindelijk beloofden ze een nieuwe club te sturen met een retourbon. Het is nu 30 oktober: ik heb gisteren de verkeerde club op eigen kosten teruggestuurd en wacht nu op mijn geld. Nog nooit zo slecht behandeld: geen communicatie, geen service, geen verantwoordelijkheid. Een simpel telefoontje of antwoord op mijn mail had een negatieve recensie kunnen voorkomen. Mijn advies: koop hier absoluut niet!
Top, volgende dag in huis
Heel slecht! Bestelling geplaatst, en na 3 dagen maar eens gebeld. Bestelling was de deur nog niet uit: Nog niet aan toegekomen. Terwijl op de website staat "voor 1600 besteld, volgende dag in huis". Nu, na bijna 2 weken nog steeds bestelling niet in huis. "GLS doet er lang over". GOLF123 zou GLS bellen en mij daarna informeren. Nooit gebeurd. En via WhatsApp reageert men ook totaal niet, zelfs niet na 3 dagen terwijl men zegt binnen 1 dag.
niet best
Zeer slecht te bereiken en reageren niet op mails of WhatsApp berichten.
Heel slecht
Super
Goed!
Uitstekend
Golf123 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Golf123 heeft de volgende resultaten bereikt:
Top, volgende dag in huis
niet best
Zeer slecht te bereiken en reageren niet op mails of WhatsApp berichten.
Heel slecht
Super