Jan
- Beschrijf hier uw ervaring
- prima ervaring
makkelijk bestellen , snel geleverd
Makkelijk een bestelling te plegen en snelle leveringsopties.
Quick and nice.
Fijne communicatie, snel geleverd en opgehaald.
All jaren klant voor en altijd goede service
Erg prettig
fantastisch
Prettige ervaring gehad
Bezorging ging goed maar ik probeer nu de container laten ophalen maar er is niks te vinden op de site, dus dat in jammer. Gewoon een melding met"container laten ophalen" zal het een stuk makkelijker maken...
Heel goed.
Goede en makkelijke website. Helaas container niet op gevraagde moment geleverd.
Prettig en efficiënt
Zeer goed. Wel duur
goed
Containerservice verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Containerservice heeft de volgende resultaten bereikt:
Containerservice
veilingweg 8
3851EG Huissen
makkelijk bestellen , snel geleverd
Makkelijk een bestelling te plegen en snelle leveringsopties.
Quick and nice.
Fijne communicatie, snel geleverd en opgehaald.
All jaren klant voor en altijd goede service
Erg prettig