G Duis
Het was goed, maar de nieuwe download werkt niet
85% beveelt Goedkope-Licentie.nl aan!
Het was goed, maar de nieuwe download werkt niet
Ik bestel regelmatig voor klanten een licentie voor Office. Meestal gaat dit goed en kan de ik licentiecode activeren via Word. Soms werkt dit niet en dan moet je op een andere manier activeren, wat vroeger via de telefoon ging, en dan moet je heeel veel getallen overtypen. Dat is wat lastiger....
Snel en ook snelle reactie bij mailverzoek
Zeer goed
een erg goede ervaring je word snel geholpen als je even de tijd neemt om een mail te sturen en netjes blijft
Top bedrijf, ze helpen met installeren, en geven zeer snel professioneel advies.
Vriendelijke, snelle reactie op mijn vragen. Na betaling had ik onmiddelijk mijn msoffice codes en instructies. Werkt prima.
Snelle service bij problemen
De procedure om office op je pc te downloaden is redelijk ingewikkeld. Maar je krijgt wel snel hulp via mailcontact, dat is wel goed.
Een legale Windows licentie gekocht voor een mooie prijs. Bestelproces is volledig geautomatiseerd en direct na betaling krijg je via de mail de licentie toegestuurd en kan je deze gelijk gebruiken. Wel bijzonder is dat de Home licentie duurde is dan de Pro licentie,maar dat zal wel met de volume verkoop te maken hebben.
Gewoon snel en keurig verwerkt
Op donderdag 05-02-2026 een bestelling gedaan (Windows 11 USB Flash) Bij de bestelprocedure stond een levertijd van 2 -3 dagen. Op maandag 09-02-2026 gebeld naar de klantenservice. Kreeg de mededeling dat die i.v.m. vakantie niet bereikbaar was. Daarop een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Dezelfde dag antwoord met de volgende zin: "U kunt erop vertrouwen dat uw pakket is verzonden en onderweg is. Helaas kunnen we bij verzending per post geen trackingnummer verstrekken." Dus maar afwachten. Woensdag 11-02-2026 e-mail ontvangen dat mijn bestelling was verzonden!! Dus niet al op 05-02-2026. Op 13-02-2026 ontvangen. Dus een week na de bestelling. De envelop gaf een frankeerdatum aan van 12-02-206. De e-mail van 05-02-2026 was dus niet conform de realiteit (eufemisme voor ......!!). Al met al is de conclusie dat dit eens maar nooit meer was. Niet betrouwbaar in de communicatie!!
Snel en voordelig
Probleem met instaleren zOffice werd snel opgelost. Prima en betrouwbaar
Ik heb bij u office professional 2021plus gekocht. Alles werkt het prima. Dankjewel
Goedkope-Licentie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goedkope-Licentie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Snel en ook snelle reactie bij mailverzoek