8.2 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox85% beveelt Goedkope-Licentie.nl aan!

Jan Hagenauw

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Op donderdag 05-02-2026 een bestelling gedaan (Windows 11 USB Flash) Bij de bestelprocedure stond een levertijd van 2 -3 dagen. Op maandag 09-02-2026 gebeld naar de klantenservice. Kreeg de mededeling dat die i.v.m. vakantie niet bereikbaar was. Daarop een e-mail gestuurd met de vraag wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Dezelfde dag antwoord met de volgende zin: "U kunt erop vertrouwen dat uw pakket is verzonden en onderweg is. Helaas kunnen we bij verzending per post geen trackingnummer verstrekken." Dus maar afwachten. Woensdag 11-02-2026 e-mail ontvangen dat mijn bestelling was verzonden!! Dus niet al op 05-02-2026. Op 13-02-2026 ontvangen. Dus een week na de bestelling. De envelop gaf een frankeerdatum aan van 12-02-206. De e-mail van 05-02-2026 was dus niet conform de realiteit (eufemisme voor ......!!). Al met al is de conclusie dat dit eens maar nooit meer was. Niet betrouwbaar in de communicatie!!

Aad van Enter

Snel en voordelig

JosvZ

Probleem met instaleren zOffice werd snel opgelost. Prima en betrouwbaar

Yoseph Kotigaro

Ik heb bij u office professional 2021plus gekocht. Alles werkt het prima. Dankjewel

Marius Geutjes

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Snelle levering en download maar geen identictie code kunnen krijgen dus product is onbruikbaar

Gert

Ik had problemen met het activeren van Office, omdat telefonisch activatie door Microsoft is opgeheven. Johanna van goedkope-licentie.nl heeft mij een duidelijke handleiding gestuurd, waardoor de activatie alsnog is gelukt.

Geert Stevens

Duidelijke site, snelle bestelling en een werkende licentie. Dit is in essentie wat je zoekt en niet overal meer kan vinden.

GvdV

SterSterSterSterLege ster

Snelle kevering van de licentie en het downloadprogramma. Ik had problemen met de activatie bij Microsoft, maar dankzij de prima support van Johanna is het allemaal opgelost.

Andre G

Zeer positief. Snel en duidelijke beschrijving met een correct werkend resultaat!

Bart

Het geleverde product was goed maar miste nog iets. Uiteindelijk heel snel opgelost!

Dick

SterSterSterHalve sterLege ster

Een goede medewerker die Johanna.. begrijpt wat service is GA ZO DOOR 👍👍👍

G.Badal

download link en activering code heel snel geleverd. Moet nog downloaden en installeren. Voor de rest alles naar wens.

Ed

Ik heb hier in de loop van de tijd diverse licenties aangeschaft. Ze werkten allemaal prima. Ik kan goedkope-licentie.nl dan ook van harte aanbevelen. Niet alleen werken de licenties zonder uitzondering, maar ze vallen ook nog binnen een paar minuten in je mailbox.

Antwoord Goedkope-Licentie.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent!

Thijs Smeets

SterSterSterSterLege ster

Downloaden ging prima alleen het openen van het programma liep vast heb jullie een bericht gestuurd. Na dit bericht hebben ze me geholpen om het alsnog te kunnen installeren en het is gelukt. Top

Privé

Prima ondersteuning bij installatieproblemen!!

Antwoord Goedkope-Licentie.nl

Goed om te horen dat alles is gelukt!

Geantwoord op

Goedkope-Licentie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Goedkope-Licentie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2024

Goedkope-Licentie.nl

Activeer uw software direct met onze voordelige licenties. U ontvangt de licentiecode en downloadlink direct na betaling. Hulp nodig met de activatie? Onze helpdesk helpt u graag verder!

Jan Hagenauw

Een goede medewerker die Johanna.. begrijpt wat service is GA ZO DOOR 👍👍👍

G.Badal

Ed

Antwoord Goedkope-Licentie.nl

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te lezen dat u tevreden bent!

Thijs Smeets

Privé

Prima ondersteuning bij installatieproblemen!!

Antwoord Goedkope-Licentie.nl

Goed om te horen dat alles is gelukt!

Goedkope-Licentie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.2/10