A.J. van Duijn
Snel en correct gehandeld. Ruilen van verkeerd product ook zeer snel en makkelijk afgehandeld.
- Op- of aanmerkingen
- Geen
- Product of service:
- Telefoon hoesje en camera beschermer
Perfecte service voor alle aspecten van online bestellen
Niet goed
tot dus verre prima
Top customer service zelfs in het weekend . Empatisch en meedenkend daar hou ik van
Prettig bedrijf, goede communicatie van hen uit, en na een week mijn nagestuurde bestelling ontvangen die niet aanwezig was tegelijk met andere bestelling. Zonder dat ik er achteraan moest. Top!
Ik heb Goedhoesje als een prettig en betrouwbaar bedrijf ervaren. Het was mijn eerste ervaring en dat vind ik dan wel heel fijn!
Hele goede klantenservice, ik had zelf een fout gemaakt en dat is heel snel hersteld
Super
gemiddeld ik vroeg om hoesje samsung s7 en niet om samsung s7 edge hoesje
makkelijk te ontwerpen
Het hoesje had aan de voorkant een gat voor vingerafdruk. Dit was niet duidelijk vermeld. Het was een transparant 360 hoesje. Jammer want hier kan ik niks mee. Helaas kan je na openen niet terug sturen.
Helaas had ik het verkeerde bandje ontvangen. Dit netjes via de klantenservice aangegeven en het werd snel en fijn opgelost. Heel tevreden!
Goedhoesje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goedhoesje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedhoesje.nl