willem
- Op- of aanmerkingen
- kwaliteit van het hoesje niet wat ik wilde maar was ook niet duur
- Product of service:
Op tijd geleverd. Ontevreden over hoesje
Mooie kwaliteit
Uitstekende klantenservice
snel en correct
Mijn bestelling kwam kapot aan met de post… kreeg direct een nieuwe opgestuurd top geregeld! Perfecte service!!!!
Ben niet tevreden mijn telefoon valt steeds uit het hoesje magneet werkt niet goed
Top service en zeer snel
Zeer tevreden
Zeer snelle levering
Goedhoesje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Goedhoesje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goedhoesje.nl