Reviews

9.2 / 10
1403 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
9.1/10
Snelheid levering
9.3/10
Prijs-/kwaliteitsverhouding
8.9/10
Bestelgemak
9.3/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Informatie op de website
8.9/10
After sales Service
9.2/10

1403 Reviews

Nell Ruiter
10/10

Correcte en snelle levering.
Ik ben heel erg tevreden.


Anoniem
10/10

Mooie service

Sterke punten

Niet nodig klopt gewoon.


Anoniem
10/10

Hoesjes voor mij nieuwe S9+ besteld waar ze waren op tijd en netjes geleverd. Bedankt voor snele levering.


Anoniem
10/10

Het product werd snel geleverd, gewoon door de brievenbus wat ik erg handig vind, en het product was zo als verwacht.

Sterke punten

makkelijk te bestellen, snelle levering door brievenbus

Verbeterpunten of tips

Ik heb geen verbeterpunten


Robbert Dijkshoorn
10/10

Screenprotector besteld voor Samsung J5, wat blijkt; plakt alleen aan de randen. Met softcase geen goede combi. Na melding via e-mail kreeg ik te horen dat een volledig klevende variant onderweg was...

Sterke punten

Goede service
Prettige communicatie


Syl
10/10

Zondagavond besteld dinsdagochtend in de brievenbus !!! Kan de telefoonprovider niet zeggen die is al anderhalve week met mijn telefoon onderweg en is er nog steeds niet :(

Sterke punten

goede prijs en zelfde kwaliteit als andere maar vooral een snelle service

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem
10/10

Zeer goed

Sterke punten

Snelle levering

Verbeterpunten of tips

Geen


Anoniem
10/10

Tevreden met product. Snelle levering en verpakking zeer netjes. Zeer schappelijke prijs


Anoniem
10/10

Perfect hoor, na 1 dag had ik het hoesje voor mijn Note 9 binnen. Past perfect en beschermd geweldig ( ook tegen vallen). Ik heb de link naar mijn zoon gestuurd en die heeft direct 2 hoesjes voor...

Sterke punten

Sterk product, snelle levering, nette prijs!

Verbeterpunten of tips

Geen. Ga zo door!


Michel Derksen
9/10

Zeer snelle levering en goede service. Bij helaas tegenvallende product van een fabrikant hebben we direct gekeken naar een passende oplossing voor vervanging.

Sterke punten

Snelle reactie met eerlijke feedback en uitstekende service.

Verbeterpunten of tips

Nvt