9.1 /10

checkbox95% beveelt Goedhoesje.nl aan!

Klantenservice
Prijs-/kwaliteitsverhouding

Robert Verheul

Helemaal goed

Prettig cpntact en goede opvolging van de levering
iPhone 13 bookcase hoesje (order 202505146

John de Vries

Vriendelijke mensen, overzichtelijke site en snelle verzending. Wat zou je eigenlijk nog meer willen? Groet John.

Product of service:
Transparant hoesje voor de Samsung S23 ultra.

nvt

Bruinsma

Telefoonhoesje

Willemijn

SterSterSterLege sterLege ster

Snel verzonden en makkelijke site. Hoesje voldoet alleen niet maar geen zin in het retour proces vanwege de kosten

Hoesje iPhone 15

Antwoord Goedhoesje.nl

Beste Willemijn, bedankt voor je feedback. Indien het hoesje niet voldoet kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Cosumer geen bedrijf

Werkt wel maar na 3-4 x en hard drukken, beter dan overigen

Op- of aanmerkingen
De vingerafdruk werkt wel, moet bijna mn duim soms breken tot hij pakt en soms pakt hij het niet maar het is niet altijd 100% dat hij herkend wordt. Je zou 3x of meer soms doen en soms dan moet je het patroon tekenen omdat het natuurlijk niet "herkend" wordt. Mijn vingers zijn niet nat of wat, scherm ook droog. Ik heb nu 4x al mn vingers verwijderd en toegevoegd, ieder geval beter dan overigen maar de plastic film is altijd nog het beste lichte touch en mn telefoon ontgrendeld snel. Oh en er zit nu al een barst in omdat ik op vakantie de berg op ging, het scherm kon het hoge druk niet aan. Tijd om de 2e op te plakken 🫠
Product of service:
"GalaxyS22 Ultra PremiumUV LiquidGlue 3D Tempered Glass Protector"

Antwoord Goedhoesje.nl

Beste, bedankt voor je feedback. Wij hebben instructies toegevoegd waarop uitgelegd staat welke stappen gevolgd dienen te worden tijdens de installatie van de screenprotector om de vingerafdrukscanner optimaal te laten functioneren. Mocht je hier vragen over hebben of mocht je tips willen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Nadine

Betrouwbaar

Galaxy S5 Leren Portemonnee Hoesje

Antwoord Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve feedback Nadine, veel plezier van het hoesje toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Privé HS

Snel en goed

360 graden hoesje samsung s 21

Antwoord Goedhoesje.nl

Beste HS, bedankt voor je positieve feedback, veel plezier van het hoesje en hopelijk tot ziens op onze webshop! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Janssens

Hoesje gsm

Antwoord Goedhoesje.nl

Beste Janssens, bedankt voor je positieve feedback. Veel plezier van het hoesje toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Karin

Prima service en snel geleverd

Telefoonhoesje met koord

Antwoord Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve feedback Karin, veel plezier van het hoesje en hopelijk tot ziens bij een volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Sas de Liefde

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kreeg geen reactie

Op- of aanmerkingen
Leek mooi en praktisch vanaf de foto maar in de praktijk zag het er goedkoop uit. De telefoon viel er ook veel te makkelijk uit. Kortom, ik zou het niet aanbevelen.
Telefoon hoesje en schermbeveiliging

Antwoord Goedhoesje.nl

Beste Sas, bedankt voor je feedback, spijtig om te vernemen dat je niet geheel tevreden bent met je aankoop. Je geeft aan dat je geen reactie kreeg, maar wij hebben geen mail of ander contactverzoek van jou ontvangen. Naar aanleiding van je feedback, hebben wij direct een mail gestuurd naar je, echter hebben wij tot op heden geen reactie gekregen. Indien je reageert op onze mail of contact opneemt met onze klantenservice, kijken wij graag samen naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Hennie Visser

Hel tevreden, precies wat ik zocht

Beschermplaat mobiel samsung S10e

Antwoord Goedhoesje.nl

Vriendelijk bedankt voor je feedback Hennie, veel plezier van je aankoop toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

E. Ellis

goed

telefoon hoesjes

Antwoord Goedhoesje.nl

Bedankt voor je feedback E. Ellis. Mocht je nog aanvullingen hebben hoe we van de 3-sterren een 5-sterren score kunnen maken, vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Nelleke Molenaar

Heel goede service !! Snelle levering - foute levering maar direct netjes hersteld. Volgende dag al goede producten binnen. Super service!!

Nogmaals....super service.
Broekriemhoesjes

Antwoord Goedhoesje.nl

Bedankt voor je positieve feedback Nelleke, fijn dat we je snel en naar tevredenheid geholpen hebben na initieel een verkeerde levering. Onze excuses nogmaals en veel plezier van het hoesje toegewenst! Met vriendelijke groet, Team Goedhoesje.nl

Geantwoord op

Goedhoesje.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Goedhoesje.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 november 2015

Goedhoesje.nl

Bij Goedhoesje.nl geloven we dat je geen tientallen euro’s hoeft uit te geven aan hoesjes, screenprotectors en smartphone accessoires. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten voor een paar euro’s, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze collectie bestaat uit stevige hoesjes, betrouwbare screenprotectors en handige accessoires, allemaal tegen de beste prijs. Waarom meer betalen in een winkel, als je bij ons dezelfde kwaliteit voor minder kunt krijgen? Blader door ons uitgebreide assortiment en bestel vandaag nog jouw ideale smartphonehoesje of screenprotector, snel en voordelig!

Wielstraat 16-A

Prettig cpntact en goede opvolging van de levering
iPhone 13 bookcase hoesje (order 202505146

John de Vries

Product of service:
Transparant hoesje voor de Samsung S23 ultra.

nvt

Hoesje iPhone 15

Cosumer geen bedrijf

Werkt wel maar na 3-4 x en hard drukken, beter dan overigen

Product of service:
"GalaxyS22 Ultra PremiumUV LiquidGlue 3D Tempered Glass Protector"

Nadine

Betrouwbaar