Glow Specialist
Verkeerd artikel, contact opgenomen en gelijk gecorrigeerd en terug betaling ontvangen
- Product of service:
- Led kaarsen
Besteld volgende dag binnen. Mooie kaars ziet er mooi uit als echte wax kaars.
Goede service en snelle levering!
Makkelijk besteld, snel bezorgd. Product voldoet niet aan omschrijving. De review score bedrijfsbreed onderaan de productpagina doet lijken alsof dat de score is voor het product, maar er worden geen scores per product inzichtelijk gemaakt.
Kwaliteit zeer goed (t-shirt) en levering volgende dag!
Snelle levering en correcte communicatie
Super service, bij de aankoop bleek 1 artikel niet te werken, na contact met ze te hebben gehad, hebben ze dit artikel kosteloos opnieuw gestuurd. Bedankt voor het snelle schakelen, wordt gewaardeerd!
Prima service, goed advies en hele aardige mensen
De producten zijn goed en de verzending is snel. De Glowspecialist maakt echter gebruik van GLS en die lopen er de kantjes vanaf. Ben de hele dag thuis geweest en de bezorgdienst heeft het lef gehad me te mailen dat ze me gemist hebben. Ze hebben nooit aangebeld. Ik kon de spullen een dag later net op tijd ophalen voor het feestje dat ik had. Website zelf kan iets overzichtelijker en intuïtiever worden ingericht. Vooral van en naar het bestelmandje zorgde ervoor dat mijn geselecteerde producten verdwenen en dat ben ik niet gewend, maar de informatie erop was helder. Ik zou hier gewoon opnieuw bestellen als ik weer een glowfeest heb.
Goede site leuk product eenvoudig bestellen snelle levering
Duidelijke website, prima kwaliteit en een snelle levering
Zonder er zelf achteraan te zitten kwam de Glow Specialist er zelf achter dat ik mijn pakketje nog niet ontvangen had. Er is toen een tweede zending achteraan gegaan die ik een dag later al in huis had. Wat er met het eerste pakketje is gebeurd is onduidelijk. Dus een hele goede service van de Glow Specialist
Leuk product, snelle verzending
Glow Specialist verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glow Specialist heeft de volgende resultaten bereikt:
Balkerweg 22 E
7731 RZ Ommen
Besteld volgende dag binnen. Mooie kaars ziet er mooi uit als echte wax kaars.
Goede service en snelle levering!
Kwaliteit zeer goed (t-shirt) en levering volgende dag!
Snelle levering en correcte communicatie
Prima service, goed advies en hele aardige mensen