Nancy Reinders
Precies zoals het moet
Keurig verzonden en op tijd afgekeverd. Glazen zijn zoals verwacht!
Love them, great quality and size!!
Stölzle Lausitz Power Wijnglazen bevallen goed. Mooi dun glas en toch stevig genoeg voor de vaatwasser. Komen er mooi uit!
Grote keuze en mooie glazen.
Top!
Slecht
Na meer dan een week nog niks ontvangen
Perfect! Snelle levering en mooie kwaliteit
Perfect
1e klas glazen...voor als je iets mooi's zoekt...wat niet iedereen heeft
Helemaal prima!
De glazen na 8 dagen nog niet ontvangen en geen reactie op mijn mail. De vraag of ik blij ben met mijn glazen en de vraag om feedback is dus op zijn zachtst gezegd ongelukkig
Glazen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glazen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Precies zoals het moet
Keurig verzonden en op tijd afgekeverd. Glazen zijn zoals verwacht!
Love them, great quality and size!!
Grote keuze en mooie glazen.
Top!
Slecht