Heimie Van der Ham
Prima. Doos van de glazen was alleen bepaald niet als nieuw.
Helaas niet positief Ik heb 15 januari 2 dozen met 12 goazen besteld, die de dag erna door DHL werden, de bezorger, zette de doos voor de deur, belde en verdween, reeds bij het oppakken hoorde ik gerinkel, na het openen van de dozen bleek 1 glas gebroken. De glazen waren bedoeld als kado, maar een doos van 12 met 11 geven is de bedoeling. Na het melden van de schade, en beloftes van de uiters vriendelijk mevrouw van de klanten service, een nieuw glas te sturen, is dat heden nog niet gebeurd. Dus kan men gebruikservaring nog niet melden Mijn beoordeling is gebaseerd op de goede hoop k dat hett nog gooed komt
Als gevolg van vertraging in de levering was onmiddellijke controle van de zending niet mogelijk. Bij latere opening bleek één doos beschadigd en reeds geopend. De glazen waren onjuist geplaatst; één glas vertoonde een beschadiging aan de rand en alle zes glazen uit deze doos hadden zichtbare vinger- en lipafdrukken, wat wijst op eerder gebruik. Het bedrijf weigert verdere behandeling met verwijzing naar interne controle- en retourtermijnen. Dergelijke termijnen nemen echter niet weg dat geleverde producten conform, ongebruikt en onbeschadigd dienen te zijn, zeker gezien de hoge aankoopprijs. Ik raad aan de leveringsvoorwaarden en kleine lettertjes aandachtig te lezen.
Overzichtelijke site. En goede Service.
Snelle bezorging alles perfect verpakt
Réactif aux mails quand un renseignement est demandé Paquet arrivé sans casse.
Leuke site en mooie producten De levering was goed .
Alles netjes toegekomen in perfecte staat! Top!
Goede wijnglazen voor een prima prijs en vlot en onbeschadigd geleverd
Snelle levering , goede prijs/ kwaliteits verhouding.
zeer tevreden. Snelle, juiste levering
Goed. Al een paar keer dezelfde bestelling gedaan. Er was wel een gebroken glas in de doos. Maar ik had geen tijd om alles hieromheen te regelen. Dus daarom maar zo gelaten.
1 glas van de 3 gebroken bij levering.
Glazen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glazen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima. Doos van de glazen was alleen bepaald niet als nieuw.
Overzichtelijke site. En goede Service.
Snelle bezorging alles perfect verpakt
Réactif aux mails quand un renseignement est demandé Paquet arrivé sans casse.
Leuke site en mooie producten De levering was goed .
Alles netjes toegekomen in perfecte staat! Top!
Goede wijnglazen voor een prima prijs en vlot en onbeschadigd geleverd
Snelle levering , goede prijs/ kwaliteits verhouding.
zeer tevreden. Snelle, juiste levering
1 glas van de 3 gebroken bij levering.
Glazen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: