Sabine Segers
Heel goed!
genoeg keuze, makkelijk bestellen en goed afgeleverd.
GOEDE AANBIEDINGEN
Op 5mei 1 Riedel wijnglas van 100.2 besteld prima aangekomen ben ik blij mee. Er was er toen maar 1 op voorraad. Geen probleem. Op 29 mei nog een besteld. Gisteren binnen gekomen. Volledig in scherven.Wat doen we hier aan?????.
Super
Bij mijn bestelling bleken er 4 glazen kapot te zijn .Na het opsturen van wat foto`s heb ik zonder problemen 6 nieuwe glazen gekregen, 2 extra
Prima winkel. Snel verzonden en goed verpakt
Makkelijk besteld, op tijd bezorgd, en bij schade vergoeden ze snel en zonder gezeur. Aanrader!
Vlotte en snelle levering
Geweldige service
Glazen zijn perfect. Alleen staat er op de website 'voor deze tijd besteld, morgen in huis' en dat was niet zo.
prima service
Slecht. Op 7 mei besteld, toegezegde levering 9 mei en op 12 mei nog niks ontvangen en geen telefoonnummer te vinden om te reageren.
Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling en ik krijg nog altijd geen reactie !
Slechte ervaring, verkeerde levering…
Glazen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Glazen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel goed!
genoeg keuze, makkelijk bestellen en goed afgeleverd.
GOEDE AANBIEDINGEN
Super
Prima winkel. Snel verzonden en goed verpakt
Vlotte en snelle levering
Geweldige service
prima service
Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling en ik krijg nog altijd geen reactie !
Slechte ervaring, verkeerde levering…
Glazen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: