9.2 /10

checkbox96% beveelt Glaspunt aan!

Jade

Glaspunt heeft bij ons HR++ glas geplaatst in de woonkamer en keuken. Het contact met de klantenservice verliep soepel en vriendelijk. De monteurs kwamen stipt op tijd, werkten netjes en gaven duidelijk uitleg over wat ze deden. Het resultaat is perfect. Wij merken meteen verschil in warmte en geluid.

Jesse

SterSterSterSterLege ster

Wat een fijne ervaring! Vanaf het eerste telefoontje werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik duidelijke uitleg. De monteurs kwamen op tijd, werkten netjes en lieten alles schoon achter. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hier echt centraal.

Gijs

Voor ons nieuwe huis hebben we gekozen om het oude dubbel glas te vervangen door HR++ glas via Glaspunt. Vanaf het eerste contact voelde het professioneel. Duidelijke communicatie, nette monteurs en een prachtig eindresultaat. Wij raden Glaspunt zeker aan!

Roos

We hadden last van condens in meerdere ramen. Glaspunt kwam snel kijken, gaf een eerlijk advies en een nette offerte. De uitvoering was netjes en professioneel. Het verschil in comfort is duidelijk merkbaar. Heel blij met de keuze voor Glaspunt.

Jos

Afspraak is afspraak, no nonsens en toch gezellig, goed doorwerken, geen verrassingen: van harte aanbevolen!

Katja

We hadden een spoedklus omdat er een ruit gesneuveld was. Glaspunt schakelde snel en plaatste direct een noodruit, zodat we niet in de kou zaten. Binnen korte tijd zat de definitieve ruit erin. Vlotte, vriendelijke en professionele service.

Elise

We zijn heel tevreden over de service van Glaspunt. Van offerte tot plaatsing verliep alles soepel en volgens afspraak. De monteurs waren professioneel en gaven ons vertrouwen dat alles goed werd gedaan. Het eindresultaat mag er zijn!

Hanneke

De ruit is door het team van Glaspunt keurig netjes verwijderd alsook de voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe ruit. De puntjes werden op de I gezet door de monteur want wat is de afwerking ongelooflijk netjes en goed gedaan. Ik zou dit team voor de afwerking van harte aanbevelen.

Arnold

We hadden last van veel condens tussen het dubbel glas in de woonkamer. Glaspunt heeft ons snel geholpen en meteen duidelijk uitgelegd wat er mogelijk was. De monteurs waren vriendelijk, werkten snel en lieten geen rommel achter. Het nieuwe glas ziet er prachtig uit en we merken echt verschil. Heel tevreden!

mv

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

raam plaatsen

Christiaan

De wachttijd voor levering van het glas was helaas wat langer dan we gehoopt hadden, maar dat kwam door de speciale maatvoering van onze ramen. Wat ik waardeerde, is dat het bedrijf ons hiervan steeds goed op de hoogte hield. Zodra het glas binnen was, stond er direct een afspraak ingepland. De montage verliep soepel en zeer professioneel. Alles werd keurig afgewerkt en het verschil in isolatie is nu al merkbaar. Al met al zeer tevreden met het eindresultaat.

Sanne

Heel blij met de snelle service na een inbraakschade. Binnen no-time was het raam weer veilig dichtgemaakt.

Chantal

Vanaf het eerste telefoontje tot de afronding van de werkzaamheden ben ik zeer tevreden. De medewerker aan de telefoon nam rustig de tijd om mijn situatie uit te vragen en kon direct een inschatting maken van de kosten en de planning. Op de dag zelf kwam de glaszetter keurig op tijd, met alle materialen bij zich. Hij werkte snel en vakkundig, legde uit wat hij deed en liet alles schoon en netjes achter. Het is fijn om te merken dat er nog bedrijven bestaan die klantvriendelijkheid en vakmanschap zo hoog in het vaandel hebben staan.

Rene

De service was prima, maar de communicatie over de levertijd had beter gekund. Uiteindelijk toch heel tevreden met het resultaat.

Max

Super snelle afhandeling van mijn melding. Binnen 24 uur was de ruit vervangen. Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten.

Glaspunt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Glaspunt heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 31 oktober 2014

Glaspunt

Glaspunt is het grootste glaszettersbedrijf in Nederland. We adviseren u welke glassoort u het beste kunt toepassen en geven op de levering en montage van dubbelglas 15 jaar garantie. Bij glasschade kunt u ons 24 uur per dag inschakelen.

Delta 91

6825 MN Arnhem