Henry Voortman
- Product of service:
- Super bedrijf
Ja een fijn bedrijf waar je op aan kunt
Bestelling in deel geleverd en een deel dus niet zonder bericht te geven.. stond ik dan met de helft op locatie…
Ik had spaghetti mat gezocht en er is kunstgras geleverd. Graag duidelijker omschrijven dat het gewoon kunstgras is ipv voor te doen als spaghetti mat.
Goede service
Super!
Vriendelijke contact snelle levering
Snelle levering en prachtig tapijt
Superfijn contact, wij zelf een foutje gemaakt,er werd kordaat meegedacbt en gehandeld. Snelle levering, aardig medewerkers. Aanrader.
ruime keus , snelle levering
Uitstekend
Goede kwaliteit en snel geleverd.
geweldig goed product voor hetgeen waar het voor bedoeld is
Super!! Goede kwaliteit. Denkt mee en lost iets meteen op! Echte service!
1x
Keurig op tijd geleverd
GJFloors verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
GJFloors heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke contact snelle levering
Snelle levering en prachtig tapijt
ruime keus , snelle levering
Uitstekend
Goede kwaliteit en snel geleverd.
geweldig goed product voor hetgeen waar het voor bedoeld is
Super!! Goede kwaliteit. Denkt mee en lost iets meteen op! Echte service!
1x
Keurig op tijd geleverd