SterSterHalve sterLege sterLege ster

helaas is de levering niet goed verlopen, niet alles tegelijkertijd geleverd!

groene vilt

prima

oranje loper

Prima info, hulp en afspraken

Product of service:
Gevlochten koord van 150 cm inclusief. wandkalender.

SterSterSterLege sterLege ster

Lastig om elke keer weer vooraf te moeten betalen, terwijl we al jaren als bedrijf hier kopen.

Palen en koorden

Philippe Lejeune

Perfecte levering tijdens mijn afwezigheid Dank U. Product nog niet getest!

Tapijt 7x4m antraciet

Podiumverhuur Leiden

snelle service

blauwe loper

Snelle levering goede prijs

Zwarte loper

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Niet de juiste maat geleverd! 30 meter bestelt en maar 15 meter gekregen! Opdrachtgever niet tevreden want heeft een kortere loper gekregen en wil daarom niet betalen voor de loper! En moet ik het product terugsturen om een credit te kunnen kunnen krijgen

Oranje loper

keurig

lopers

Ezra

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle reacties, goede service. Mooi product.

Rode loper

Claudia Cornelia Cate Konetzki

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Kijk heel goed uit want er staat niet duidelijk dat bestelde produkten niet retour mogen.

rode loper

Antwoord rodelopers.com

Beste Claudia, Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben je op vrijdag 24-4 in een email uitgebreid uiteengezet welke voorwaarden wij hanteren voor het kunnen retourneren van bij ons aangekochte producten: "Beste Claudia, Bedankt voor je bericht en verzoek. Het artikel dat je hebt besteld kan helaas niet geretourneerd worden, omdat het hier om maatwerk gaat. https://www.rodelopers.com/pages/retouren • Maatwerk en speciaal bestelde lopers (bijvoorbeeld op exacte lengte gesneden) kunnen wij helaas niet retour nemen. Een uitleg hiervan vind je ook op onze website: https://www.rodelopers.com/pages/faq Wat zijn de retourvoorwaarden? Een product zonder maatwerk kan binnen 14 dagen geretourneerd worden wanneer het schriftelijk gemeld is via info@gjfloors.nl. Dit is uitgezonderd van artikelen welke specifiek voor de klant geproduceerd zijn, of welke middels een spoedzending verzonden zijn. Hierbij is het van belang dat de goederen in de originele en onbeschadigde verpakking retour worden gezonden. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper zijn eigen rekening. De hiervoor omschreven bedenktijd geldt niet ingeval de overeenkomst ziet op zaken, die – volgens specificaties van koper vervaardigde producten – niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van betreffende koper, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden: - Gepersonaliseerde artikelen - Op maat gemaakt artikelen - Producten die volgens de specificaties van de klant geproduceerd zijn. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze beantwoording dan verneem ik dat graag van je," We vinden het erg jammer dat wij je van tevoren hier voor jou gevoel niet goed over geïnformeerd hebben, maar hebben ons hierbij wel aan onze voorwaarden gehouden. We hebben na je melding dat de bestelde kleur van de loper niet naar je verwachting was, je telefonisch ook nog een korting op (de levering) van een vervangend product aangeboden en je geadviseerd bij een volgende bestelling dan eerst een gratis sample op te vragen om er zeker van te zijn dat je de juiste kleur besteld/ontvangt

Geantwoord op

Tapijt loper

M. DORGELO

Slecht

Product of service:
Projecttapijt voor de hal. Nog steeds geen bericht dat het opgehaald kan worden, ondanks mailverkeer. Geen antwoord.

rodelopers.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

rodelopers.com heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2020

rodelopers.com

U bent op zoek naar een betrouwbare en voordelige aanbieder van kunstgras, rode lopers, tapijt, beurstapijt of bouwtapijt. Het valt echter niet mee om een leverancier te vinden die in staat is om scherpe prijzen en een goede service met elkaar te combineren. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken. Bij GJ Floors vindt u namelijk een uitgebreid assortiment, een geweldig serviceniveau, snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Katoenstraat 19

8281 JZ Genemuiden

SterSterHalve sterLege sterLege ster

helaas is de levering niet goed verlopen, niet alles tegelijkertijd geleverd!

groene vilt

prima

oranje loper

Prima info, hulp en afspraken

Product of service:
Gevlochten koord van 150 cm inclusief. wandkalender.

SterSterSterLege sterLege ster

Palen en koorden

Philippe Lejeune

Perfecte levering tijdens mijn afwezigheid Dank U. Product nog niet getest!

Tapijt 7x4m antraciet

keurig

lopers

Ezra

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle reacties, goede service. Mooi product.

Rode loper

Claudia Cornelia Cate Konetzki