Rexel Gent

Top! Vlotte levering en product voldoet aan de verwachting

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas een ander product ontvangen dan dat ik besteld heb.

Tapijtvild

Antwoord GJFloors

Beste heer Voermans, Bedankt voor uw reactie. U heeft bij ons het product Afdekvilt-Vilt besteld waarbij u uw keuze heeft gebaseerd op een afbeelding van dit product op onze website. We vermelden onder deze foto wel duidelijk het volgende: "Rollen worden in de mix geleverd waardoor kleur, uitvoering en lengte kunnen variëren." We hebben daarna via meerdere mailcontacten en telefonisch u dit geprobeerd uit te leggen en u verschillende oplossingen aangeboden en u uiteindelijk, ook al valt dat niet onder onze leveringsvoorwaarden, ook nog aangeboden uw bestelling terug te nemen en uw aankoopbedrag terug te storten als u deze bestelling zelf terug zou sturen. U heeft aangegeven dat u niet van plan was om dit zelf naar ons terug te sturen. We verwijzen u hiermee nogmaals naar de mogelijkheden die wij u hierin aangeboden hebben en zien uw reactie via een email naar info@gjfloors.nl graag alsnog tegemoet.

Geantwoord op

Partyverhuur Jeroen B.V.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Rode lopers zijn keurig. Ik had alleen 2 rode lopers van 10 meter besteld en ontving 1 rol van 20 meter.

P Fleming

Zeer nette chauffeur en netjes afgeleverd. Echt een aanrader

Projecttapijt

Amazing Balloons

Goeie en correcte levering

Lopers

J.Jacobs

Alles snel en perfect geregeld! Top!

Vloerbedekking

anonymous

Alles ging gewoon zoals het moet.

Droogloopmat

L.

Nette site, werkt goed. Snelle levering.

Witte loper

De Meijboom Bloemstyling

altijd goede levering

lopers

FUEL MARKETING & EVENT SERVICES

Super snel, goed geholpen, vlotte service en lekkere koffie bij ontvangst op kantoor ;-)

Product of service:
16m event tapijt (zwart, 1m breed)

SterSterSterSterLege ster

Snelle levering en scherpe prijs, mijn klant gaat het gebruiken dus kwaliteit van de rode loper kan ik niet beoordelen.

Rode loper

GJFloors verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

GJFloors heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 2 mei 2020

GJFloors

U bent op zoek naar een betrouwbare en voordelige aanbieder van kunstgras, rode lopers, tapijt, beurstapijt of bouwtapijt. Het valt echter niet mee om een leverancier te vinden die in staat is om scherpe prijzen en een goede service met elkaar te combineren. Gelukkig hoeft u niet verder te zoeken. Bij GJ Floors vindt u namelijk een uitgebreid assortiment, een geweldig serviceniveau, snelle levering en aantrekkelijke prijzen.

Katoenstraat 19

8281 JZ Genemuiden

Rexel Gent

Top! Vlotte levering en product voldoet aan de verwachting

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas een ander product ontvangen dan dat ik besteld heb.

Tapijtvild

Amazing Balloons

Goeie en correcte levering

Lopers

J.Jacobs

Alles snel en perfect geregeld! Top!

Vloerbedekking

anonymous

Alles ging gewoon zoals het moet.

Droogloopmat

L.

Nette site, werkt goed. Snelle levering.

Witte loper

altijd goede levering

lopers

FUEL MARKETING & EVENT SERVICES

Product of service:
16m event tapijt (zwart, 1m breed)

GJFloors heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10