8.6 /10

checkbox90% beveelt Gichaa.nl aan!

Jenny ten Brink

Was zomaar binnen gelopen na een bezoek aan Seven aan de overkant (vrienden van ons) en zag een superleuke stoel staan... foto gemaakt en eigenlijk vergeten... paar weken later aan mn man laten zien en samen naar jullie gekomen... binnen 5 minuten gekocht!!! Erg fijn en leuk geholpen in de zaak.....

Product of service:
Relaxstoel kan draaien, schommelen en lekker liggen!

Ludo

Kwaliteitsmaterialen

Douche rekje

Aly schipper

SterSterSterSterLege ster

Wel goed,maar alles liep niet helemaal volgens afspraak,maar het is ze vergeven,

Eet hoek stoelen,

LK

Mooi meubel. Levering volgens afspraak.

TV meubel

Alexander Worrell

Keurig op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit. een Aanrader.

Douche cabine

Peter J. Visscher

Twee aankopen, twee grote teleustellingen

Kast en twee fauteuils

Gichaa

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Dit bedrijf communiceert slecht. De beloofde leverdatum werd een dag van te voren met maanden uitgesteld en er werd geen verantwoordelijkheid genomen. Alles lag aan de leverancier, maar Gichaa is wat mij betreft verantwoordelijk voor goede communicatie met hun leverancier en met mij als klant. Ook de tweede leverdatum werd niet gehaald, ook de derde niet. En steeds moest ik zelf contact opnemen om te achterhalen wat ik kon verwachten. Erg jammer. Het bureau is wel mooi en volgens verwachting, nu ik m eindelijk binnen heb, maar ik zou aanraden producten die niet uniek bij Gichaa te krijgen zijn, elders te kopen.

Bureau

J van Geel

Perfect. Artikel helemaal zoals het zijn moet: goed verpakt, makkelijk in elkaar te zetten, stevige constructie en goed materiaal. Ook op de bezorging niets aan te merken. Prima adres!

C. Kort

Leuke side-winkel met toch wel bijzondere spullen. Laatst een tafeltje gekocht en de levering ging vlot en goed. goed begeleid ook, na enige vertraging. Zou zo weer wat bij hun bestellen.

tafeltje

Jantine Joosten

Prachtige kussenhoezen gekocht.

Kussen hoezen.

Martin van Peperstraten

SterSterSterHalve sterLege ster

Alles top, alleen ga met een andere partij werken voor het verzenden van jullie pakketten. Wat een drama met die dpd, zouden het dinsdag afleveren maar nu geen idee wanneer het komt.

Geberit wc plaat

Petra

Mooie winkel, vriendelijk geholpen en de bank snel en netjes geleverd

Hoekbank

Jolanda Bonestroo

Heel goed!

Eetkamer stoelen

Joice

Prima, goede en snelle service. Ook het bedrijf zelf is goed bereikbaar via de telefoon/mail.

Kast

Gichaa.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Gichaa.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2023

Jenny ten Brink

Product of service:
Relaxstoel kan draaien, schommelen en lekker liggen!

Ludo

Kwaliteitsmaterialen

Douche rekje

Aly schipper

SterSterSterSterLege ster

Eet hoek stoelen,

LK

Mooi meubel. Levering volgens afspraak.

TV meubel

Alexander Worrell

Keurig op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit. een Aanrader.

Douche cabine

Peter J. Visscher