Jansen hi
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Dat je zelf je ideale stoel kan samenstellen, en snelle levering!
Hele fijne service
Prettig dat ik u gesproken heb, goed advies kreeg en hulp bij het betalen van de aankoop, dat lukte mij even niet via online overmaken via de Rabobank!
Uitstekend!
Aangenaam verrast
Fantastisch
Aanschaf stoelkussens voor eetkamerstoelen
Wachten al meer dan 2 maanden op een levering maar product nog niet ontvangen. We moeten steeds zelf contact opnemen om dan te vernemen dat de leveringsdatum weer eens niet gehaald werd
Supersnelle levering, goed product
Prima service. Zeer snelle levering.
Top!
Heel positief ervaring, telefonisch goed bereikbaar en goede informatie en prettig te woord gestaan.
Positief, snelle levering!
Levering was snel met een leuke attentie op de verpakking.
heel positief
Gewoonstijl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gewoonstijl heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangenaam verrast
Fantastisch
Aanschaf stoelkussens voor eetkamerstoelen
Supersnelle levering, goed product
Prima service. Zeer snelle levering.
Top!
Positief, snelle levering!
Levering was snel met een leuke attentie op de verpakking.
heel positief
Gewoonstijl heeft de volgende resultaten bereikt: