Minigraver het Zand
Fijn concept waar je makkelijk in kan werken. Er zijn een aantal dingen die beter kunnen!
98% beveelt Gekko - Alles voor jouw administratie aan!
98% beveelt Gekko - Alles voor jouw administratie aan!
Zeer goed
redelijk. ik vind het jammer dat voor een bv de administratie niet helemaal goed werkt. dus download iik de transacties en kosten en verwerk die dan
Eenvoudig, maar overzichtelijk, kan met deze software eigenlijk alles doen wat ik als ZZP-er nodig heb
Prima! Het zou het helemaal perfect maken als in de app ook urenrapportages gemaakt konden worden.
Ik was heel tevreden maar sinds de nieuwste update van afgelopen week is het werken met ritten echt niet fijn. Ik hoop dat er naar gekeken wordt want anders weet ik niet of ik het volgend jaar blijf gebruiken. Sinds vorig jaar gebruik ik de betaalde versie. Voor administratie, facturatie, overzichten en bank koppeling is het heel fijn verder. Maar de ritten is echt niet leuk momenteel. Daarom 2 sterren minder.
prima, makkelijk te begrijpen voor een éénpitter ZZP
Love the app, and the easy of use, and most importantly the help with the reports, amazing!
ok
Goed duidelijk programma met goede overzichten en een intuitief gebruik
Op zich heel fijn, maar sinds de nieuwe update van de app doen meerdere functies het niet meer en moet je hiervoor weer aparte appjes downloaden. Dat is onhandig.
Het is een super eenvoudig en uitstekend programma om te gebruiken en mocht er iets zijn wordt je snel en goed geholpen. Ik heb zelf, af en toe, alleen het probleem dat er in de koppeling met de bank, niet altijd de juiste nota wordt gekoppeld. En om dat te wijzigen vind ik wel lastig. Maar verder top!
Gekko - Alles voor jouw administratie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gekko - Alles voor jouw administratie heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goed