Anniek Leurs
prima
Ontzettend mooie Happy Bird! Dankbaar voor de inspanningen die Gerritsma Interieur gedaan heeft om hem zo snel geleverd te krijgen.
Zeer goed en zeker aan te bevelen
zeer goed
na heel lang wachten ... eind goed al goed
goed
Precies wat ik er van verwacht had
Mooie en duidelijke webshop, klantenservice is goed bereikbaar
Heel goed
Prima, mooi product met luxe uitstraling.
Zeer goed
Goed ontvangen! 👍
Gerritsma Interieur verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gerritsma Interieur heeft de volgende resultaten bereikt:
goed
Precies wat ik er van verwacht had
Mooie en duidelijke webshop, klantenservice is goed bereikbaar
Heel goed
Prima, mooi product met luxe uitstraling.
Zeer goed
Goed ontvangen! 👍