B K
duurt te lang 2 weken voor 2 simpele gereedschap bakjes, Temu is dan sneller zowat
- Sterke punten
- geen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
We wordt meegedacht, bijvoorbeeld met de plaats van de gravering op het gereedschap en ik kreeg een PDF met een afbeelding hoe het eruit ging zien toegestuurd. De communicatie ging niet in een keer goed waardoor ik mogelijk het item niet op tijd zou ontvangen. na een telefoontje werd dit alsnog met spoed geregeld, waarvoor dank.
Makkelijk te maken, persoonlijke bevestiging en snel en netjes verzonden
Snelle levering !!
Geen probleem bij het aanpassen van een verkeerde bestelling, heel vriendelijk, top
uiteindelijk heel goed maar er ging wel wat mis
Vind het verzenden van een tang (wel gegraveerd) erg lang duren. Nog steeds niks binnen.
Bestelling geplaats en producten gekregen. Duurde wel een week zonder tussendoor informatie te krijgen over de duur van verzending.
Ondanks vermissing bestelling, alles goed opgelost
Bestelling wordt te laat geleverd
zeer snel en goed geregeld best een aanrader
Product zoals beschreven en duidelijke informatie wanneer het verzonden werd
degelijk materiaal en duidelijke communicatie
Gewoon goed. Goede producten, goede prijs en snel geleverd.
Gereedschapskist.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gereedschapskist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gereedschapskist.nl
Retselseweg 6
5473 HC Heeswijk-Dinther
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Makkelijk te maken, persoonlijke bevestiging en snel en netjes verzonden
Snelle levering !!
uiteindelijk heel goed maar er ging wel wat mis
Ondanks vermissing bestelling, alles goed opgelost
Bestelling wordt te laat geleverd
zeer snel en goed geregeld best een aanrader
Product zoals beschreven en duidelijke informatie wanneer het verzonden werd
degelijk materiaal en duidelijke communicatie
Gewoon goed. Goede producten, goede prijs en snel geleverd.
Gereedschapskist.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gereedschapskist.nl