9.2 /10

checkbox100% beveelt Geluk Re-integratie B.V. aan!

MNN

Zowel de communicatie als het resultaat zijn prima bevallen.

Advies

Coaching

SterSterSterHalve sterLege ster

Geluk Reintegratie werkt doelgericht en duidelijk. Het bedrijf stemt het traject af op de cliënt, houdt afspraken aan en geeft praktische ondersteuning richting werk. De begeleiding is persoonlijk, betrouwbaar en resultaatgericht.

spoor 2

Alex

Integer en prettig in de omgang.

Dienstverlening

F-ectcoaching

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik ervoer duidelijke communicatie en een aanpak die aansloot op mijn situatie. De begeleiding verliep gestructureerd en ik merkte dat er echt werd meegedacht over haalbare stappen. Ik voelde mij serieus genomen en ondersteund.

Spoor 2

Elevated Coaching

SterSterSterSterLege ster

professioneel, klantvriendelijk

INN Cloud Consulting

Uitstekend

Mustafa

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne begeleiding en echte toppers die daar werken!

Kimberley

Positieve energie!

Layla

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik zat in een 2e spoor traject, de coaches zijn echt betrokken en oprecht!

Gül

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijk en korte lijnen!

Walter

Mijn ervaring met Geluk Re-integratie B.V. is heel positief. Ze luisteren echt naar je, denken met je mee en helpen je op een fijne, persoonlijke manier verder. Ik voelde me begrepen en goed ondersteund tijdens het hele traject.

hulp

Dawid

Ik ben heel fijn begeleid door geluk Re- integratie. Ze hebben mij met veel vertrouwen en aandacht geholpen. Ik voelde me echt gehoord en gesteund. Dank jullie wel voor alles!

Azra

Postieve ervaring!

2de spoor

Bouwbedrijf Van den Hengel BV, W.P.Heil

Samenwerking prima! Korte lijn met mevrouw Zeynep Kök.

2e spoor traject

re-fortis

Geweldig!

traject spoor 2

Geluk Re-integratie B.V. verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Geluk Re-integratie B.V. heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 26 september 2025

Geluk Re-integratie B.V.

Geluk verzuim & re-integratie is opgericht met de gedachte om een gelukkige werkplek te creëren. Wij vinden het belangrijk om geluk te voelen tijdens ons werk en dit ook te delen met de mensen waar we mee samenwerken. ''Gelukkige mensen presteren beter'' zeggen wij dan. ` Geluk stimuleert nieuwsgierigheid, creativiteit en motivatie onder medewerkers. Gelukkige mensen werken beter samen in onderhandeling en tevreden medewerkers hebben over het algemeen een hogere productiviteit.

Havenweg 24

4131 NM Vianen

MNN

Zowel de communicatie als het resultaat zijn prima bevallen.

Advies

Coaching

spoor 2

Alex

Integer en prettig in de omgang.

Dienstverlening

INN Cloud Consulting

Uitstekend

Mustafa

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne begeleiding en echte toppers die daar werken!

Kimberley

Positieve energie!

Layla

SterSterSterHalve sterLege ster

Ik zat in een 2e spoor traject, de coaches zijn echt betrokken en oprecht!

Gül

SterSterSterHalve sterLege ster

Duidelijk en korte lijnen!

Walter

hulp

Dawid

Azra

Postieve ervaring!

2de spoor

Bouwbedrijf Van den Hengel BV, W.P.Heil

Samenwerking prima! Korte lijn met mevrouw Zeynep Kök.

2e spoor traject

re-fortis