anonymous
- Verbeterpunten of tips
- Nee
95% beveelt Gecertificeerde Mediators aan!
Zeer fijn
Zeer slecht
Onduidelijk, wel vlot
Prima contact
Snelle reactie
Geen idee nog in principe
niets meer gehoord van ene Robert?
leads aan mij als mediator
Prima te woord gestaan en snel gecontacteerd
Goed geholpen
prima
Weten waar ze het over hebben
Zeer professioneel!
Gecertificeerde Mediators verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gecertificeerde Mediators heeft de volgende resultaten bereikt:
Onduidelijk, wel vlot
Prima contact
Snelle reactie
Geen idee nog in principe
niets meer gehoord van ene Robert?
leads aan mij als mediator
Prima te woord gestaan en snel gecontacteerd