Natasja Langwerden
- Verbeterpunten of tips
- Geen tips.
Erg lekker
Blij met de geboortekoekjes! Alles netjes verpakt en er was maar 1 koekje kapot.
Lekker en snel geleverd
Heerlijke koekjes om uit te delen als traktatie voor je kinderen op school, of aan mensen die op kraambezoek komen!
Geweldige koekjes. Zo is uitdelen een feest!! Prijs kwaliteit een 10
Dit is nu de derde keer dat is de koekjes bestel. Wat zijn ze super handig en los verpakt. Ideaal voor kraamvisite zonder dat er overal muisjes liggen maar ook om op school uit te delen voor de kinderen.
Nog niet geproefd. Maar van vorige keer weet ik dat ze lekker zijn.
Heel lekker! En fijne service!
Mijn ervaring met geboortekoekjes was erg positief. Ze waren niet alleen een leuke en originele manier om de geboorte van onze baby aan te kondigen, maar vielen ook erg in de smaak bij onze familie, vrienden en collega’s. De koekjes waren mooi versierd in het thema van de geboorte blauwe muisje en smaakten heerlijk krokant van buiten en lekker van binnen. Daarnaast was de levering goed geregeld alles kwam op tijd en netjes verpakt aan, zodat de koekjes mooi en heel bleven. Kortom, een aanrader voor iedereen die op een originele en smakelijke manier de geboorte van hun kindje wil vieren. Ik ben nu al door mijn voorraad heen alles is op 120 stuks ik wil heel erg weer gaan genieten van deze heerlijke koekjes.
Heel goed
Dit is mijn 3e zoontje en in 7 jaar dus mijn 3e bestelling. Wij vinden ze geweldig, leuk per 1 verpakt en ook heel erg lekker! Leuk om uit te delen op school, werk en voor het bezoek thuis.
De geboortekoekjes waren echt super en vielen ook echt in de smaak bij mensen. Veel mensen kende het niet. Dus het is zeker een aanrader. Ze zijn goed van smaak en hebben een mooi formaat. Met het hele warme weer kreeg ik netjes een mail dat ze niet verstuurd zouden worden omdat dit niet goed voor de koekjes waren. Als ik niet wilde wachten op de zending kon ik dat melden en dan kreeg ik mijn geld terug
Was makkelijk en snel te bestellen, geen poespas! Koekjes zijn ook echt lekker en een feestje om uit te delen!
Geweldig en lekker!
Geboortekoekjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Geboortekoekjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Erg lekker
Lekker en snel geleverd
Geweldige koekjes. Zo is uitdelen een feest!! Prijs kwaliteit een 10
Nog niet geproefd. Maar van vorige keer weet ik dat ze lekker zijn.
Heel lekker! En fijne service!
Heel goed
Geweldig en lekker!