9.4 /10

checkbox100% beveelt Geboortekoekjes aan!

9.6/10

Rianne

Geweldige lekkere en leuke koekjes

Een doos koekjes besteld als afscheid voor mijn zwangerschapsverlof, zijn per stuk verpakt wat het heel makkelijk maakte om aan een kaartje te vast te maken en volgensmij kun je ze ook lange tijd bewaren. Hele lekkere koekjes ook, zou zo weer een voorraad bestellen als het kindje er is!

BeautyQueen

Snelle levering, en super service. Alles is goed verpakt, zowel de koekjes als de bestelling zelf. Ik raad het zeker aan.

Niet van toepassing

Infinity Baby's

fantastisch! Als jullie met mij een proefpakketje voor de gezinnen wil samen stellen zou geweldig zijn! Ik werk als eigen baas in de kraamzorg

Ga zo door, ik als eigen baas in de kraamzorg raad ze iedereen aan! Kraamzorg Infinity baby's

Soukaina

Zeer positief, snelle levering & heerlijk vers!

N.v.t

Heel lekker snel en eerlijk nog leuk ook voor abnormaal weinig geld ik heb ze gebruikt voor mijn weg geef pressentjes .

Wou jullie meer hadden aan verschillende opties en dit is meer omdat het zo verassend goedkoop was.

Kim

Lekkere koekjes, handig per stuk verpakt en ideaal voor visite of om uit te delen!

De koekjes hadden voor mij nog best groter mogen zijn :)

VIËNNA SKINCARE

Heerlijk, heel vers en allemaal los verpakt! Genieten!

Persoonlijk maken met geboortestickers die je kan bij bestellen zou top zijn!

Nora

Anke

Heel erg leuk en lekker!

S

Snelle service, heerlijke babyborrel koekjes

Natasja Langwerden

Fijn individueel verpakt, handig om uit te delen.

Geen tips.

Es

Erg lekker

Cecile

Blij met de geboortekoekjes! Alles netjes verpakt en er was maar 1 koekje kapot.

Oumie

Lekker en snel geleverd

Lisanne

Heerlijke koekjes om uit te delen als traktatie voor je kinderen op school, of aan mensen die op kraambezoek komen!

Geboortekoekjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Geboortekoekjes heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 26 juli 2016

Geboortekoekjes

Geboortekoekjes en Feestkoekjes zijn producten van Nora Banketbakkerij in Maastricht. De familie Raeven begon haar bedrijf in 1906 als broodbakkerij te Noorbeek. In deze ambachtelijke dorpsbakkerij werden Limburgse vlaaien en brood verkocht. Nora heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een traditionele bakkerij tot een producent van een breed assortiment koekspecialiteiten, die op de nationale evenals de internationale markt succesvol worden afgezet.

Habitatsingel 29

BeautyQueen

Niet van toepassing

Infinity Baby's

Soukaina

Zeer positief, snelle levering & heerlijk vers!

N.v.t

Kim

De koekjes hadden voor mij nog best groter mogen zijn :)

VIËNNA SKINCARE

Heerlijk, heel vers en allemaal los verpakt! Genieten!

Persoonlijk maken met geboortestickers die je kan bij bestellen zou top zijn!

Nora

Anke

Heel erg leuk en lekker!

S

Snelle service, heerlijke babyborrel koekjes

Natasja Langwerden

Fijn individueel verpakt, handig om uit te delen.

Geen tips.

Es