Sofie van de waart
Geweldige reis met perfect programma en hele fijne gids en chauffeur!
- Welke reis heeft u gemaakt?
- Sussex kent
Geweldige reis met perfect programma en hele fijne gids en chauffeur!
Een geweldige reis, met een mooie afwisseling aan tuinen en een ervaren expertise van de reisleiding en chauffeur.
Zeer interessante reis over Jane Austen, haar leven en werk en waar zij gewoond heeft. Mooie huizen en tuinen, dansavond in Chawton House. En alles onder deskundige begeleiding van een gids en een Austen-kenner. En een formidabele chauffeur!
We vonden het een zeer geslaagde reis van vier dagen. Prachtige tuinen gezien, heerlijk om ontzorgd te worden. Het voelde alsof we veel langer zijn weggeweest. We hebben genoten en gaan dit beslist vaker doen.
Prachtige tuinen in een schitterend landschap!
Wat een prachtige en goed georganiseerde tuinreis was dit. 100% genieten. Ook een heel goed hotel met erg lekker eten en goede service ook mbt dieetwensen. Top!
Onze tuin- en antiekreis naar onder meer Ardingly was erg goed. We hebben veel antiek gezien (en gekocht) en genoten de de (privé)tuinen. Onze reisleidster Marieke Schröder en Arend onze chauffeur vormen een fantastisch en goed op elkaar ingespeeld team. Houden zo. Arend is een uitstekende chauffeur, waarbij je je geen enkel moment onveilig voelt.
Het was een prima reis naar Normandie met een leuk gezelschap en een uitstekende chauffeur. Ook de reisleidster was een enthousiaste Vlaamse die ons veel kon vertellen en erg onderhoudend was. Hotel was ook prima. Een aanrader!
Opnieuw met een tuinenreis van Garden Tours mee geweest. Nu naar de Cotswolds in Engeland. Genoten van de mooie omgeving en de prachtige tuinen. Een chauffeur waar we ons veilig bij voelden, een kundige en gezellige reisleidster en een bus met voldoende ruimte. De ingredienten voor een geslaagde reis.
Heel fijne en mooie tuinreis gedaan naar Normandië. Mooie diverse tuinen en afwisseling kust, binnenland en stad:dorp. Heel leuk dorpje aan de kust waar we verbleven. ‘savonds nog even naar strand lopen of boodschapje doen. Goede begeleiding, alles verliep vlekkeloos. Erg genoten.
Een fantastische reis, prachtige tuinen en interessante Manors
Oases langs de Rijn…. We zagen niet veel van de Rijn, maar wél een grote verscheidenheid van fraaie tuinen, parken en projecten, met ondermeer, het industrieel erfgoed van het Ruhrgebied. Verrassend en interessant.
Het was een super reis, het weer speelde ook goed mee, maar buiten dat was de reis zeer afwisselend, met een hele fijne reisleidster, Rianne. We hebben ook hele leuke dorpjes bezocht met genoeg tijd om te lunchen, rondleidingen gehad in een paar chateaus en zelfs de inbegrepen lunches waren een hele aangename verrassing. De tuin van Monet was geweldig.
Het was een mooie tuinreis welke goed verzorgt was in alle opzichten.
Mooie tuinen en de organisatie was perfect
Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:
Garden Tours
James Wattstraat 2a
3261 MB Oud-Beijerland
Geweldige reis met perfect programma en hele fijne gids en chauffeur!
Prachtige tuinen in een schitterend landschap!
Een fantastische reis, prachtige tuinen en interessante Manors
Het was een mooie tuinreis welke goed verzorgt was in alle opzichten.
Mooie tuinen en de organisatie was perfect
Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt: