8.6 /10

checkbox96% beveelt Garden Tours aan!

Hennie de Lange

Opnieuw met een tuinenreis van Garden Tours mee geweest. Nu naar de Cotswolds in Engeland. Genoten van de mooie omgeving en de prachtige tuinen. Een chauffeur waar we ons veilig bij voelden, een kundige en gezellige reisleidster en een bus met voldoende ruimte. De ingredienten voor een geslaagde reis.

Annelies de Haas

Heel fijne en mooie tuinreis gedaan naar Normandië. Mooie diverse tuinen en afwisseling kust, binnenland en stad:dorp. Heel leuk dorpje aan de kust waar we verbleven. ‘savonds nog even naar strand lopen of boodschapje doen. Goede begeleiding, alles verliep vlekkeloos. Erg genoten.

Normandië

Marja Noyons

Een fantastische reis, prachtige tuinen en interessante Manors

Lake District Engeland

Colet Overdijk

Oases langs de Rijn…. We zagen niet veel van de Rijn, maar wél een grote verscheidenheid van fraaie tuinen, parken en projecten, met ondermeer, het industrieel erfgoed van het Ruhrgebied. Verrassend en interessant.

Oases langs de Rijn.

Lilian

Het was een super reis, het weer speelde ook goed mee, maar buiten dat was de reis zeer afwisselend, met een hele fijne reisleidster, Rianne. We hebben ook hele leuke dorpjes bezocht met genoeg tijd om te lunchen, rondleidingen gehad in een paar chateaus en zelfs de inbegrepen lunches waren een hele aangename verrassing. De tuin van Monet was geweldig.

Uitbundig Normandië

J. de Roover

Het was een mooie tuinreis welke goed verzorgt was in alle opzichten.

Kent & East Sussex

Gerard

Mooie tuinen en de organisatie was perfect

East Anglia

Jolanda

Geweldig

Welke reis heeft u gemaakt?
Hampton Court flower show

Gianna

SterSterSterSterLege ster

Genoten van een mooie Jane Austenreis met deskundige begeleiding

Jane Austenreis

Liesbeth

Wij hadden de reis waarin minder tuinen en meer Jane Austen voorkwam en dat was een bewuste keuze die voor mij boven verwachting is ervaren.

Jane Austen

Anne-Marie Vangenechten

Perfect geregeld! Een erg mooie reis je krijgt waar voor je geld!

Jane Austen reis juni

Dorine Matthaei

Al vaak met Garden Tours op reis geweest, altijd weer mooi en indrukwekkend. Dit jaar een reis van bijna 20 jaar geleden opnieuw gemaakt, naar de Cotswolds. En wat fijn, de ervaring was weer net zo fantastisch maar ook weer nieuw, weer veel andere tuinen. Je raakt niet uitgekeken.

Cotswolds van 18 juni

Inge Snitselaar

Een uitstekend georganiseerd reisprogramma met prachtige en verrassend mooie tuinen. De reisbegeleider en chauffeur waren zeer prettig en professioneel. Zelfs mijn 21-jarige dochter heeft enorm genoten! Kortom: een bijzonder mooie én gezellige reis, die ik iedereen zou aanraden.

Ellen Govers

Een prachtige reis. Zoveel moois gezien dat je na de reis even moet bijkomen. Prachtige tuinen en gebouwen gezien en ook de trip naar Bath was erg mooi!

Somerset

Marja

Heerlijke reis met een prettig vervoer per bus en een goede chauffeur Rene plus veel ruimte per persoon. Een super begeleiding en uitleg door reisleidster Karin.Een grote verscheidenheid aan tuinen , gemoedelijke ontvangst in prive tuinen met cream tea.De organisatie is tot in de puntjes geregeld , waardoor alles voorspoedig is verlopen. Ook de hotels zijn prima bevallen.Kortom een compliment voor Garden Tours.

Somerset 18 juni 2025

Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 22 februari 2017

Garden Tours

De Nederlandse marktleider op het gebied van tuinreizen. Het meest uitgebreide aanbod naar vele bestemmingen. Bezoek de mooiste tuinen ter wereld.

James Wattstraat 2a

Oases langs de Rijn.

Lilian

Uitbundig Normandië

J. de Roover

Het was een mooie tuinreis welke goed verzorgt was in alle opzichten.

Kent & East Sussex

Gerard

Mooie tuinen en de organisatie was perfect

East Anglia

Jolanda

Geweldig

Welke reis heeft u gemaakt?
Hampton Court flower show

Gianna

SterSterSterSterLege ster

Genoten van een mooie Jane Austenreis met deskundige begeleiding

Jane Austenreis

Liesbeth

Jane Austen

Anne-Marie Vangenechten

Perfect geregeld! Een erg mooie reis je krijgt waar voor je geld!

Jane Austen reis juni

Dorine Matthaei