Petra
Geweldig.
- Welke reis heeft u gemaakt?
- 4 dagen Zomerreis Kent & Sussex
Geweldig.
Het overtrof mijn verwachtingen. Zeer goede reisleidster en dito chauffeur. Op het HF hotel was niets aan te merken. Een enthousiaste crew, grotendeeld vrijwilligers, begreep ik. Kortom, ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de reis.
We hebben weer een geweldige tuinreis naar Engeland gehad. Shropshire is prachtig, met mooie vergezichten. Ook de tuinen waren erg mooi en het hotel was heel goed. Ook het weer was prima. Kortom het was weer genieten.
Geweldig
Wat een mooie en gezellige tuinenreis naar het eiland Wight hebben wij gemaakt met Groei en bloei, Inez was onze reisleidster en de beste die je kunt hebben. Ze weet ongelofelijk veel van die streek.
Super
De reis langs 7 particuliere tuinen was interessant door de grote verscheidenheid. De leiding en chauffeur vormden een heel goed team. De eigenaren van de bezochte tuinen waren allen heel vriendelijk, wilden graag vertellen over hun tuinen en stonden allen open onze vragen te beantwoorden! Enorme gastvrijheid.
In 1 woord fantastisch
Genieten van de mooiste tuinen op het Engelse platteland
Geweldig
De tuinreis naar Andalusië was een schitterende culturele tuinreis met o.a. bezoeken aan het Alhambra, Alcazar, Generalife, Casa de Pilatos in Sevilla met de bijbehorende tuinen. Het patio festival in Cordoba, waar je voldoende tijd hebt om op eigen gelegenheid te bezoeken. De rondleidingen in het centrum van de oude steden door ervaren Nederlandstalige gidsen waren interessant en goed te volgen door het gebruik van "oortjes". En niet te vergeten de prachtig bloeiende Jacaranda in de maand mei.
Waanzinnig mooie 5 daagse tuinreis naar oa. de Chelsea Flowershow. Reisleider Marieke was top. Zij wist naast de geschiedenis van de bezochte tuinen ook heel veel over de omgeving en wist ons zeer te boeien met wetenswaardigheden over de Engelse cultuur en landschap. Ook zorgde zij ervoor dat alles gesmeerd liep. Ook niet te vergeten was onze chauffeur Henk die ons overal veilig en snel naar toe bracht en niet te vergeten erg gezellig was.
Op 16 september mee geweest met de prachtige en goed georganiseerde Shakespeare reis. Heel fijn hotel, vlakbij het centrum van Stratford upon Avon. Zeer deskundige reisleiding. Genoten van de prachtige tuinen en landhuizen afgewisseld met het culturele aspect van de reis. Echt een aanrader!
Het is een heel goed georganiseerde en mooie tuinen reis geweest , goedeverzorgd . Naast de tuinen hebben we ook tours gemaakt op het eiland , zodat men een inzicht krijgt van al de mooie dingen die er zijn .
Prachtige Shakespeare reis met Gardentours gemaakt. Goed georganiseerd, vervoer en verblijf uitstekend en onder leiding van een zeer deskundige en inspirerende reisleidster .
Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:
Garden Tours