joke Bollebakker
Is niet te overtreffen!
- Welke reis heeft u gemaakt?
- Wight
Is niet te overtreffen!
Ik ging als een van de weinigen voor de 1e keer mee op deze tuinreis van Garden Tours naar The Isle of Wight. Alles was zó goed georganiseerd, en heb prachtige tuinen gezien. Onze reisleidster Inez was geweldig, oog voor iedereen en alle zaken die zoal voorbij kwamen. Ook de chauffeur heeft ons op een prettige en veilige manier rond gereden. Ook de samenwerking tussen de reisleidster en de chauffeur was heel prettig. Ik ga zeker vaker mee met Garden Tours. José.
Het was een geweldige reis naar het mooie Ierland. Alles tot in de puntjes geregeld. Aardige mensen, goede hotels en top begeleiding. Echt een aanrader
Fantastische tuinenreis naar Oxfordshire en Berkshire. Fijne flexibele en deskundige reisleiding en chauffeur. Prachtige tuinen bezocht en leuk afgewisseld met bezoek aan Henley-on-Thames en Oxford. Een aanrader deze tuinenreis.
Mooie tuinen, fijne chauffeur en geweldige reisleider
Het was onze eerste busreis om tuinen te bezoeken. We hebben genoten van een zeer fijne reis, goede chauffeur, prachtige tuinen, geweldige begeleiding en een fijn hotel.
Fantastisch
Prachtige reis, leuk reisgezelschap; goed verzorgd programma en fijne reisleiding; ik heb genoten!
Het was weer een fantastische reis waarvan we met volle teugen hebben genoten. De reis geeft een heel leuk, divers beeld van Cornwall en alle bezochte tuinen zijn de moeite waard. Altijd goede, klantvriendelijke chauffeur en ervaren reisleiding mee, waardoor het ook nog leerzaam is. Dit was onze 5de reis met Garden Tours en hopelijk gaan er nog vele volgen.
Ik vond de sneeuwklokjesreis in Gelderland heel leuk. Mooie omgeving, prachtige tuinen waar je ook fijn kon wandelen. Fijne reisbegeleiding. Helemaal top!
Redelijk tot goed
Slechte planning. De geplande antiekmarkt ging niet door en het bezoek aan de antiekwinkels stond op zondag gepland. Winkels dicht. Hierover klacht ingediend, maar ze konden er niks aan doen want ze wisten het niet. Terwijl iedereen op internet openingstijden kan vinden
Heel prima. Prachtige tuinen en heel gezellig gezelschap. Een aanrader! Wel trainen in het lopen daarvoor!
Een onvergetelijke ervaring mede door de geweldige bevlogen, gezellige, ervaren, kundige reisleidster en chauffeur en de schitterende locaties!
Een prachtige reis het eiland Wight heeft ons verrast. Zo groots en weids prachtige horizon. We hadden heerlijk zonnig weer en alle tuinen, kerken en de prachtige huizen waren een belevenis op zich. Kortom voor ons en TOP reis!
Garden Tours verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Garden Tours heeft de volgende resultaten bereikt:
Garden Tours