Julian
- Sterke punten
- Snelle levering. Prima site.
- Verbeterpunten of tips
- Beschrijving van het product was niet helemaal correct. Stond dat het ging om een 17 inch maar was een 14 inch
Snelle levering duidelijke afspraken
Goed! Product gekregen als omschreven.
Betrouwbaar, snelle en goede levering
Goed komt belofte na
De games waren netjes ingepakt.
Zeer goed, snelle levering en product werkt uitstekend
Snelle levering en goede klantenservice!
Zeer goed
Super fijn
Snelle Levering en Games in Prima Staat
Super
Inmiddels 2 of 3 keer iets besteld en alles was altijd keurig. Goede communicatie, netjes verpakt en goed verzorgde producten. Ook is de prijsklasse altijd aantrekkelijk en duidelijke foto's op de website.
👍
Game-Outlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Game-Outlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Game-Outlet.nl
Richterlaan 10-3
9207JV Drachten
Snelle levering duidelijke afspraken
Goed! Product gekregen als omschreven.
Betrouwbaar, snelle en goede levering
Goed komt belofte na
De games waren netjes ingepakt.
Zeer goed, snelle levering en product werkt uitstekend
Snelle levering en goede klantenservice!
Zeer goed
Super fijn