Martijn
- Sterke punten
- Goede website, mooie fysieke winkel, vriendelijk personeel, goed verzorgde producten.
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Perfect!
Goed bedrijf met mooie prijzen en snelle verzending
goed
Top!
Waterkoeling gekocht voor mijn PC. Was goede prijs, heel netjes en snel geleverd.
voldoende.
Prima maar controller doos was al geopend label was ervan af waardoor het waarschijnlijk een leugen is dat het om een nieuwe controller gaat
Snelle verzending, goede verpakking
Moza R5 aankoop
Leveren snel. Helaas kon ik het product niet gebruiken vanwege de afmeting. Aangegeven op retour formulier. Met uit verpakking geweest. Toch 10% keuringskosten(.). En na 2x en 4x app na een kleine 4 weken wachten eindelijk mijn geld terug.
Ja prima.
Heel goed bedrijf
Top, snel, alles was zoals beschreven
Goed.
Game-Outlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Game-Outlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Game-Outlet.nl