wietse
soepel. Ik zag het product via tweakers.net voor een mooie prijs. doos was een keer open geweest, nieuwstaat.
- Verbeterpunten of tips
- beeldscherm had geen usb-c kabel.
- Sterke punten
- snelle bezorging. product was goed ingepakt.
Super bedrijf zeer netjes en de volgende dag bezorgd. Gewoon een top bedrijf
Redelijk
Een geweldige winkel om nog oudere (retro) games etc. te kunnen kopen! Er is een flink assortiment; voor bijna elke oudere console zijn er wel games te vinden. En dat voor erg lage prijzen. Het personeel is ontzettend vriendelijk, ik werd snel en zeer goed geholpen. Heel erg bedankt voor jullie geweldige service! Vriendelijke groet, John!
Ik heb 3 NES spellen besteld. Dit was mijn eerste order bij Game-Outlet
Top webshop.
Heel goed
Het tweedehands moederbord werd snel en in uitstekende staat geleverd. Het product werkt perfect en ik heb er veel plezier van.
Reageren snel op vragen en hebben kennis van zaken
2e hands Wii-spel gekocht, disc zag eruit als nieuw.
Perfect!
Goed bedrijf met mooie prijzen en snelle verzending
goed
Game-Outlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Game-Outlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Ik heb 3 NES spellen besteld. Dit was mijn eerste order bij Game-Outlet
Top webshop.
Heel goed
Reageren snel op vragen en hebben kennis van zaken
2e hands Wii-spel gekocht, disc zag eruit als nieuw.
Perfect!
Goed bedrijf met mooie prijzen en snelle verzending