Jaimy
- Communicatie
- Verbeterpunten of tips
- Geen
Prima 👍🏼
Een monitor gekocht met 100 euro korting omdat dit een retour product was. Toch even gebeld met een aantal vragen erover. Keuring te woord gestaan en de man ging zelfs nog even bij het product zelf kijken om iets te controleren. Monitor zelf werkt perfect. Er zat alleen optisch een kras op het frame. Maar hier merk ik niks van. En hierdoor kreeg ik korting. Dus perfect.
Ok
Goede retourdeal gescoord
Correct bedrijf met goed assortiment
Laatst een megadrive game besteld. De levering was snel en ondanks het spel niet in een keer opstarten werd heb probleem super snel verholpen. Top service!
Uitstekende service! Drie tweedehands games gekocht, maar kunnen doorgaan voor nieuw. Heel blij met mijn aankoop.
Disks voor PS1 besteld.
Prima geregeld!!!
Slecht. Item besteld, in de eerste instantie niet opgestuurd. Hier over gemaild en daarna wel opgestuurd, kan gebeuren. Item binnen gekregen en werkt niet of krijg het niet aan de praat. Hier over 2 keer gemaild, inc foto’s etc en tot maar na meer dan een week nog geen gehoor. Inmiddels de 2e keer dat mij wordt gevraagd te beoordelen dus bij deze.
Top serviten snel
Super duidelijk, snel en makkelijk!
Game en controller besteld. Netjes geleverd voor een goede prijs.
Zorgvuldig en vlot afgehandelde bestelling
Goed maar niet beide games
Game-Outlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Game-Outlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct bedrijf met goed assortiment
Disks voor PS1 besteld.
Prima geregeld!!!
Top serviten snel
Super duidelijk, snel en makkelijk!
Game en controller besteld. Netjes geleverd voor een goede prijs.
Zorgvuldig en vlot afgehandelde bestelling
Goed maar niet beide games