Marjo bosch
Top service helaas sneackers pasten niet terug moeten sturen. Maar heel netjes en vlot afgehamdeld
Broek gekocht snelle en goede levering
SPAM Goed product en snelle levering
Snelle levering, trui zat mooi ingepakt. Interessante prijzen ook.
goed
Prima service en uitgebreide collectie
Zeer positief, heel attent en meedenkend!
Super!
Een top van Summum gekocht in de sale tegen een goede prijs. Levering was snel.
Super klantvriendelijk. Tijd voor een praatje. Geven goed advies.
Uitstekend
Duidelijk presentatie.
Heel goed! Vriendelijk personeel en een mooie collectie!
Vaker in de winkel geweest en laatst online een bestelling geplaatst. Zeer tevreden.
Heel goed
Gaaf-valkenburg.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Gaaf-valkenburg.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Gaaf-valkenburg.nl
Louis van de Maesenstraat 42
6301 EA Valkenburg
Broek gekocht snelle en goede levering
SPAM Goed product en snelle levering
Snelle levering, trui zat mooi ingepakt. Interessante prijzen ook.
goed
Prima service en uitgebreide collectie
Zeer positief, heel attent en meedenkend!
Super!
Een top van Summum gekocht in de sale tegen een goede prijs. Levering was snel.
Super klantvriendelijk. Tijd voor een praatje. Geven goed advies.
Uitstekend
Duidelijk presentatie.
Heel goed! Vriendelijk personeel en een mooie collectie!
Heel goed
Gaaf-valkenburg.nl heeft de volgende resultaten bereikt: