2033 reviewsSchrijf review
Omdat ze kennis van zaken heeft.
Bij iemand met Parkinson. Daar weet ze veel van.af.
Persoonlijke benadering en makkelijk toepasbaar.
Michelle was/is heel betrokken geweest bij mijn behandeling tijdens mijn zwangerschap maar ook de voortgang voor na mijn bevalling en alvast een oefeningen schema welke ik na mijn bevalling kan starten. Daarnaast was zij zelfs bereid op locatie te komen indien dat nodig was. Deze toewijding en betrokkenheid heb ik heel erg gewaardeerd. Daarnaast waren de behandelingen ook gewoon goed en fijn!
Ik zou deze fysiotherapeut wel aanbevelen in het algemeen, maar mijn klacht bleek niet te behandelen met fysiotherapie.
Als ze het vragen.
Goed advies en deskundig. Bedankt voor de tips and trics
Vakbekwaamheid
Naar mijn gevoel goede behandeling/ uitleg en zoeken naar nieuw materiaal om te oefenen .Hij gaf mij vertrouwen en een leuke benadering
De observatie bij de gegeven oefeningen en de feedback daarna. Adviezen waar ik mijn bewegingen mee kan verbeteren. Het persoonlijke contact.
Zie vorige antwoorden over de benadering d'oor de therapeut
Ik heb alleen van Dick fyso gehad, daar ben ik altijd zeer tevreden over geweest. Ik zal hem zeker aan aanbevelen zodra ik iemand ontmoet die fysio nodig heeft. Maar die moet ik nog ontmoeten.
Zij was zeer deskundig en betrokken. In het begin heeft ze mijn arm veel gemasseerd. Daarna heb ik veel oefeningen gedaan ook thuis en alles bij elkaar zorgde voor snelle vooruitgang. Ook in de omgang was zij heel prettig.
Ik heb nog steeds dezelfde klachten; tussentijds was er slechts kort contact hoe het ging, daarna werd de tijd vooral besteed aan het doen van oefeningen. Als ik nu van mijn klachten af was geweest, had ik er waarschijnlijk anders over gedacht. Achteraf had ik het prettiger gevonden als hij tussentijds iets meer tijd had genomen voor de stand van zaken en het effect van de behandelingen tot dan toe. En verder is men gedurende mijn behandelsessies overgestapt op een nieuw softwaresysteem. Een periode kon ik niet betalen en oefeningen waren niet beschikbaar. Ik snap dat het voor de medewerkers lastig is, maar als klant moet je daar nul last van hebben. Nu ging er behandeltijd verloren.
Hij is serieus, vakbekwaam, clientvriendelijk en rustig
FysioVisiq verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysioVisiq heeft de volgende resultaten bereikt:
Omdat ze kennis van zaken heeft.
Bij iemand met Parkinson. Daar weet ze veel van.af.
Persoonlijke benadering en makkelijk toepasbaar.
Als ze het vragen.
Goed advies en deskundig. Bedankt voor de tips and trics