2045 reviews

De goede zorg voor de klacht, deze wordt ook serieus genomen. Er wordt naar je geluisterd en samen met de therapeut wordt er een behandeling gedaan. Heel prettig vond ik dit. En het voelde vertrouwd.

Alleen als iemand specifiek zou vragen naar mijn ervaringen bij Fysiovisiq,

SterSterSterSterLege ster

De fysiotherapeut kwam deskundig over in wist goed uit te leggen waar de klachten mogelijk vandaan komen en wat eraan gedaan kan worden. De begeleiding gedurende de behandeling was prettig en de instructies voor de oefeningen duidelijk.

Nvt

Mijn fysiotherapeut heeft goede historische kennis m.b.t. mijn klachten.en geeft in mijn opzicht de juiste behandeling, zowel fysiek als mentaal. Mijn fysieke pijnen zullen niet verdwijnen, maar geven wel tijdelijk verlichting na elke behandeling.

Bij mensen die de discipline hebben hun oefeningen thuis goed te doen.

Bekwaamheid, vriendelijkheid, daadkracht

Agnes Popkema

er werd goed naar mij geluisterd, ik kreeg bruikbare adviezen die ik niet eerder had gekregen, de oefeningen waren goed afgestemd.

Jolanda van Welie -Christ

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijnheer Alex heeft absoluut GEEN verstand van PROGRESSIVE SCOLIOSE en dat nadat je 4x geopereerd bent,nog steeds Een PROGRESSIVE SCOLIOSE hebt ,de Orthopedisch Chirurg in Leuven spreekt schande van deze zogenaamde fysiotherapeut.En Alex praat graag met andere achter je rug , gesprekken die over jou gaan dient hij met de patiënt te voeren en niet met anderen. Zeer slechte fysiotherapeut.

SterSterSterSterLege ster

Snel van mijn klachten af door effectieve thuisoefeningen.

Marcel

SterSterSterSterLege ster

De fysio heeft prima gewerkt, ik ben alleen door huisarts door verwezen dus behandeling niet afgemaakt

Kundigheid

SterSterSterSterLege ster

Omdat ze kennis van zaken heeft.

SterSterSterLege sterLege ster

Bij iemand met Parkinson. Daar weet ze veel van.af.

Persoonlijke benadering en makkelijk toepasbaar.

FysioVisiq verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

FysioVisiq heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • check2045 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 10 mei 2019

FysioVisiq

Fysiotherapie in Gouda? Kom dan naar FysioVisiq op de Lekkenburg in Gouda. Onze fysiotherapeuten en specialisten zijn gericht op de oorzaak. Als je de oorzaak weet, is de behandeling altijd het beste. Dat werkt! Maar na de behandeling stopt de fysiotherapie niet. De fysiotherapeuten bij FysioVisiq zetten ook in op preventie. Voorkomen is veel beter!

Lekkenburg 8a en 2

2804 XC Gouda

2045 reviews

Alleen als iemand specifiek zou vragen naar mijn ervaringen bij Fysiovisiq,

Nvt

Bij mensen die de discipline hebben hun oefeningen thuis goed te doen.

Bekwaamheid, vriendelijkheid, daadkracht

Agnes Popkema

Jolanda van Welie -Christ

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

SterSterSterSterLege ster

Snel van mijn klachten af door effectieve thuisoefeningen.

Marcel

Kundigheid

SterSterSterSterLege ster

Omdat ze kennis van zaken heeft.

SterSterSterLege sterLege ster

Bij iemand met Parkinson. Daar weet ze veel van.af.

Persoonlijke benadering en makkelijk toepasbaar.

FysioVisiq heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10