Amber Kremer
Enorme fijne vrouw die interesse toont en goed haar taak uitvoert. Denkt mee en geeft een veilig gevoel
Uitstekende en deskundige behandeling, in goede sfeer en vriendelijk.
Als men op zoek is naar een fysiotherapeut zal ik zeker de praktijk aanwijzen. Ik denk dat alle in dienst zijnde therapeuten zeer bekwaam zijn.
Zeker de kennis, het geduld met de patiënt, het is een geweldige samen werking met elkaar
Een zeer gedreven fysiotherapeut die op de details let maar waarbij je toch op je gemak voelt en met als resultaat je progressie door maak en dat merk ik na de thuis oefeningen.
Snel en deskundig geholpen
Ze luister heel goed, wij vinden dat ze heel deskundig advies geeft ,en is héél bekwaam.
Goede therapeut die luisterde wat de klacht is en daarop handelde.
Niet voor deze klacht
Ik ben zeer tevreden over de behandeling, maar ook over de prettige manier van omgaan met elkaar. Een goede balans tussen professioneel en persoonlijk is voor mij heel belangrijk.
Deskundig, betrokken en fijn dat mijn moeder snel thuis behandeld kon worden!
Je kunt snel terecht, ook een afspraak verzetten is goed te regelen. Persoonlijke benadering, goede sfeer in de praktijk
Rustig en ervaren, duidelijk en vriendelijk.
Zeer kundig. En heel aardig dat geldt ook voor het overige personeel
Je wordt er keurig ontvangen en bij het intake gesprek had ik al veel vertrouwen n de persoon die mij behandelde.
FysiovdBerge verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt:
FysiovdBerge
Zandstraat 78,
4101 EJ Culemborg
Uitstekende en deskundige behandeling, in goede sfeer en vriendelijk.
Snel en deskundig geholpen
Goede therapeut die luisterde wat de klacht is en daarop handelde.
Niet voor deze klacht
Deskundig, betrokken en fijn dat mijn moeder snel thuis behandeld kon worden!
Rustig en ervaren, duidelijk en vriendelijk.
Zeer kundig. En heel aardig dat geldt ook voor het overige personeel
FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt: