Ria helmond
Hele goede begeleiding en nix is teveel bij deze mensen
André heeft mij aangeleerd beter te luisteren naar de signalen die mijn lijf geeft, en me op weg geholpen om mijn lijf verder te trainen
Haar vriendelijkheid en deskundigheid
Zeer voldoende aandacht
Goed geholpen en goede adviezen
Snelle beschikbaarheid, klacht serieus, goede diagnose, behandeling en thuisoefeningen. Vriendelijk en kundig!
Professionele, menselijke begeleiding en persoonlijke aandacht en kundig advies.
Deskundig, duidelijk, rustig vriendelijk en naam de tijd
De fysiotherapeut heeft m.i. een ideale mix van professionaliteit en persoonlijke aandacht. Hij neemt de patient serieus, maar laat zich ook leiden door eigen kennis en ervaring. Hij gaf goede informatie, en stelde me gerust wanneer dat nodig was.
als dat voor betrokkene nodig zou zijn
Alle redenen hiervoor en het is een hele prettige dame in contact.
Deskundige mensen goede begeleiding en ook de nodige humor die ook belangrijk is.
Deskundig en prettig in de omgang.
hier begrijpen ze wat fysiotherapie is
Ze help je heel goed
FysiovdBerge verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
FysiovdBerge heeft de volgende resultaten bereikt:

Zeer voldoende aandacht
Goed geholpen en goede adviezen
Deskundig, duidelijk, rustig vriendelijk en naam de tijd
als dat voor betrokkene nodig zou zijn
Alle redenen hiervoor en het is een hele prettige dame in contact.
Deskundig en prettig in de omgang.
hier begrijpen ze wat fysiotherapie is
Ze help je heel goed