Stan was very nice and helped me a lot with exercises that were painful but necessary to get better.

Goed bereikbaar, makkelijk om een afspraak in te plannen. Duidelijke behandeling en niet langer dan nodig is.

hij heeft begrip en een luisterend oor voor mij

SterSterSterSterLege ster

Tevreden over fysiotherapeut, is duidelijk in de communicatie en legt ook uit wat tijdens fysio gaan doen.

Alles

Je wordt altijd vriendelijk benaderd. Vraagt ook altijd hoe het met je gaat.Fijne behandeling. Ga zo door.

Zeer vriendelijke intake en zeer professionele mensen. Ben super tevreden over de behandeling.

Prettig in de omgang, bespreekt goed het doel wat je wilt behalen en is realistisch of dit ook haalbaar is, kijkt zeer goed of de uitvoering ook goed is en corrigeert daar waar nodig is.

Snel en pria geholpen en goed advies

P Bergsteijn

Bovengemideld Kundig en aardig

SterSterSterSterLege ster

Ze is correct en vriendelijk en geeft goede uitleg over de behandeling cq oefeningen.

Astrid Beckers

Heb baat bij behandeling en hij is kundig en kegt goed uit

Prettig ontvangen, serieus naar mijn klachten geluisterd en adequaat behandeld.

De goede bereikbaarheid, een sociale gast en geeft blijk van kennis over het vakgebied.

Prettig, deskundig, maakt tijd

Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 20 juni 2018

Fysiotherapie Rosier

Aan de rand van het centrum, aan de Groene Loper is fysiotherapie Rosier gehuisvest. Sinds februari 2017 draagt de praktijk de naam van fysiotherapie Rosier, wijzend op de eigenaar van de praktijk; Nol Rosier. Wij streven er naar om verschillende specialisaties binnen (en buiten) de fysiotherapie in huis te hebben om een zo compleet mogelijk aanbod voor u te creëren. Binnen de fysiotherapie is het beeld dat u de komende jaren gaat zien namelijk dat de algemeen fysiotherapeut langzaam gaat verdwijnen en iedere therapeut wordt geacht een specialisatie te hebben. Fysiotherapie Rosier staat volledig achter deze trend; als fysiotherapeut kan men niet van alle gebieden binnen de fysiotherapie even veel weten. Wanneer de fysiotherapeutische zorg specialistisch wordt aangeboden krijgt de patiënt de beste zorg.

President Rooseveltlaan 170

P Bergsteijn

Bovengemideld Kundig en aardig

Astrid Beckers

Heb baat bij behandeling en hij is kundig en kegt goed uit

Prettig ontvangen, serieus naar mijn klachten geluisterd en adequaat behandeld.

Prettig, deskundig, maakt tijd

Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt: