Na twee behandelingen was de pijn in mijn been al zo goed als over. Waar in weken last van had.
Nol is erg deskundig
Na intensieve behandeling elders bij jullie terecht gekomen en toennis het pas gaan helpen.
zelf aangegeven dat ik zware operaties gehad heb zoals openhartoperatie en nekwerfels verwijderd en 7 stents ,en dan wordt planning gemaakt van 98 euro voor iemand wat gezond is want ik moest zware waterzak tillen waarvan ik nu nog last heb
Hij heeft goed naar mij geluisterd. Pakte het probleem goed aan. Door de behandeling kan ik weer lopen en goed fietsen. Wanneer de klachten weer terug komen zal ik zeker weer contact opnemen. Dank voor de goede begeleiding.
De behandeling heeft mij erg goed geholpen in de oplossing van mijn klachten
Zeer kundig, weer waar ze over praat. En vriendelijk.
Bart de Heer is een fantastische therapeut
Klachten zijn serieus genomen en de behandeling heeft effect gehad
Als iemand vergelijkbare klachten zou hebben
Ik ben tevreden over de fysiotherapie .
n/a
Hij luistert naar de problemen en helpt mij gewoon goed
Prima uitleg en samen beslissingen nemen
Dit was 2e serie behandelingen ivm nek/schouderklachten . Hele nette vriendelijke,vooral kundige behandeling! Kon "mee-leren" vd kundige info en behandeling gegeven door behandelaar aan iemand in opleiding Top! En dank!!
Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rosier
President Rooseveltlaan 170
6224CW Maastricht
Nol is erg deskundig
De behandeling heeft mij erg goed geholpen in de oplossing van mijn klachten
Zeer kundig, weer waar ze over praat. En vriendelijk.
Bart de Heer is een fantastische therapeut
Klachten zijn serieus genomen en de behandeling heeft effect gehad
Als iemand vergelijkbare klachten zou hebben
Ik ben tevreden over de fysiotherapie .
n/a
Hij luistert naar de problemen en helpt mij gewoon goed