Aandacht en kundigheid. En dicht in de buurt.
Iedere keer dat ik in de praktijk ben geweest gaat het beter zal nooit 100% worden maar dat komt omdat t gronisch is zeer kundige mensen die goed meedenken
Nol is deskundig,gaf informatie waar ik echt iets mee kon en nam de klachten en de vraag serieus.
Sharon is deskundig, empatisch en maakt een behandelplan op maat. Is daarnaast flexibel en denkt oplossingsgericht .
Legt alles heel duidelijk uit. Denkt heel goed mee over de blessure. Vriendelijk.
Goed en professioneel geholpen!
Heel kundig persoon en makkelijk in de omgang. Ik was snel op mijn gemak bij hem.
De hele presentatie en behandeling top Leroy
Mijn therapeut was heel vriendelijk en tevens erg bekwaam.
niet van toepassing
Haar openheid naar mijn eigen problematiek en haar deskundigheid.
Erg behulpzaam, ook buiten de consulten om Gaven duidelijke uitleg en extra instructie videos
De mogelijkheden in de Egym en het eigen initiatief dat aangemoedigd wordt
hij was heel vriendelijk.en je kon hem ook goed om advies vragen.
Prima praktijk, goede uitstraling, deskundige therapeut.
Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rosier
President Rooseveltlaan 170
6224CW Maastricht
Aandacht en kundigheid. En dicht in de buurt.
Goed en professioneel geholpen!
De hele presentatie en behandeling top Leroy
Mijn therapeut was heel vriendelijk en tevens erg bekwaam.
niet van toepassing
Haar openheid naar mijn eigen problematiek en haar deskundigheid.
De mogelijkheden in de Egym en het eigen initiatief dat aangemoedigd wordt
hij was heel vriendelijk.en je kon hem ook goed om advies vragen.
Prima praktijk, goede uitstraling, deskundige therapeut.
Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rosier