De mogelijkheden in de Egym en het eigen initiatief dat aangemoedigd wordt
hij was heel vriendelijk.en je kon hem ook goed om advies vragen.
Prima praktijk, goede uitstraling, deskundige therapeut.
Friendly, competent
De fysiotherapeut heeft er na mijn gevoel alles binnen zijn mogelijkheden, beschikbare behandelingen geprobeerd toe te passen. Helaas hebben we peesontsteking niet volledig kunnen genezen.
Sharon is een zeer kundige fysiotherapeut. Ze weet precies wat ze doet om mij te laten revalideren en doet dat op een hele fijne gezellige manier.
Ik was bij Nol voor mijn nekklacht en hij heeft me eerder behandeld altijd goed
Hij is vriendelijk je kunt alles met hem bespreken en voel me er prettig bij
De behandeling met veel succes en tevredenheid.
Fysiotherapie Rosier is al van het begin mijn favoriet, ze zijn heel deskundig en vriendelijk en niks is te gek
-gezellig en deskundig
Als iemand mij vraagt waar een fijne fysiotherapiepraktijk zit.
Goed geholpen. Duidelijke uitleg.
Ze doet haar werk goed en is heel sociaal
Helder traject en goede communicatie
Fysiotherapie Rosier verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rosier heeft de volgende resultaten bereikt:
Fysiotherapie Rosier
President Rooseveltlaan 170
6224CW Maastricht
De mogelijkheden in de Egym en het eigen initiatief dat aangemoedigd wordt
hij was heel vriendelijk.en je kon hem ook goed om advies vragen.
Prima praktijk, goede uitstraling, deskundige therapeut.
Friendly, competent
Ik was bij Nol voor mijn nekklacht en hij heeft me eerder behandeld altijd goed
Hij is vriendelijk je kunt alles met hem bespreken en voel me er prettig bij
De behandeling met veel succes en tevredenheid.
-gezellig en deskundig
Als iemand mij vraagt waar een fijne fysiotherapiepraktijk zit.
Goed geholpen. Duidelijke uitleg.
Ze doet haar werk goed en is heel sociaal
Helder traject en goede communicatie