Lien Zwagerman

nvt

Verstand van zaken. Prettig in de omgang

Zeer kundige begeleiding, zeer goede uitleg en ook het betrekken van de Stagaire was top.

Ze zijn serieus in hun werk en enthousiast in het willen helpen

Deskundig, professioneel, toegankelijk en no nonsense. Altijd goed resultaat

Mike Bekkers

Zeer goed geholpen en ze zijn altijd heel vriendelijk en nemen ook de tijd voor je

Expertise geeft voor mij de doorslag maar dat gecombineerd met een prettige omgang en vroege afspraak mogelijkheid maakt voor mij het cijfer een 9

Erg kundig en goede informatie

Als mensen ook moeten revalideren of fysieke klachten hebben

Hans van Rooijen

Bram, openheid en alles ging soepel en makkelijk dus dan heb je een super gevoel bij deze praktijk. Hans

De behandeling die ik krijg werkt uitstekend

Deskundigheid, helderheid in communictie en aanpak

Houdt zich aan het protocol, genoeg is genoeg, laat je niet vaker komen dan nodig is.

Goede persoonlijke begeleiding. Veel kennis

Kennis van zaken, snel en effectief gehandeld. Wist ook duidelijk te maken dat rust belangrijk is.

Fysiotherapie Rijnkade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rijnkade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 20 april 2018

Fysiotherapie Rijnkade

Fysiotherapie Rijnkade is een begrip in Arnhem en dé specialist in Fysiotherapie, Sportfysiotherapie, Manuele Therapie, Echografie en Dry Needling. De praktijk is gesitueerd in het centrum van Arnhem en gemakkelijk te bereiken. De praktijk is opgenomen in het praktijkkwaliteitsregister van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie en daarmee een voorkeurs aanbieder voor fysiotherapie bij de zorgverzekeraar. Dit betekent dat onze zorg transparant is en wij u met de hoogst mogelijke kwaliteit behandelen. De praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Ook wanneer u niet verzekerd bent voor fysiotherapie is de praktijk voor u toegankelijk. Een verwijzing van uw huisarts of specialist is niet nodig. We hechten veel waarde aan onze patiënten. Een individuele, kwalitatieve begeleiding en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. De praktijk werkt met de best gekwalificeerde therapeuten.

Rijnkade 14

6811 HA Arnhem