Vriendelijk en kundige hulpverlener

SterSterSterHalve sterLege ster

Is ervaringsdeskundige

Danny Wouters

Ik vind het een super fijne fysio die mijn helpt waneer ik ergens last van heb na de behandeling voel ik me eigen stukken beter

Bram luistert goed, neemt de klachten serieus en geeft effectieve behandeling en adviezen

Patrick Lamers

Je wordt geholpen zoals je geholpen wil worden, niet meer, niet minder, precies wat je wenst

Harry Vrencken

Raymon geeft rustig aanwijzingen en vooral ook informatie naast de behandeling. B.v. over voeding of de effecten van chemo

Vakkundig en neemt je serieus

Hij is netjes en vriendelijk en verteld alles wat hij gaat doen

Wel kundig

Ik kom voor een behandelling, maar sta steeds binnen 15 minuten weer buiten, en dat terwijl hij weet dat ik nog een probleem had. In mijn ogen duurt een behandelling 30 minuten. Nu ga ik 3 keer naar een ander en die pakt het grondig aan en ben er vanaf

Vriendelijk. Duidelijke uitleg.

Duidelijk uitleg persoonlijke aandacht en goede apparatuur om de oefeningen te doen

Alles top

Peter Gielis

Ik heb nagenoeg alle therapeuten gehad en ik zou ze allemaal een 10 geven voor deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.

Ze is gewoon betroken en begripvol en ze luistert goed en probeer altijd voor een oplossing te zorgen en overlegd ook met de huisarts wat er allemaal aan de hand is omdat er bij mij meer dingen spelen en daar kunnen andere nog veel van leren zij doet er echt de moeite voor om mij te begrijpen dat is gewoon echt top

Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2019

Fysiotherapie4all

Fysiotherapie 4 all heeft momenteel meerdere praktijken. De fysiotherapiepraktijken bevinden zich bij sportscholen in Berghem, Breda, Ede, Heesch, Oss en Uden. Momenteel zijn er 13 fysiotherapeuten in dienst, die allemaal hun eigen specialisaties kennen. Hierdoor kan elke blessure gericht behandeld worden.

Vriendelijk en kundige hulpverlener

SterSterSterHalve sterLege ster