Is ervaringsdeskundige
Ik vind het een super fijne fysio die mijn helpt waneer ik ergens last van heb na de behandeling voel ik me eigen stukken beter
Bram luistert goed, neemt de klachten serieus en geeft effectieve behandeling en adviezen
Je wordt geholpen zoals je geholpen wil worden, niet meer, niet minder, precies wat je wenst
Raymon geeft rustig aanwijzingen en vooral ook informatie naast de behandeling. B.v. over voeding of de effecten van chemo
Vakkundig en neemt je serieus
Hij is netjes en vriendelijk en verteld alles wat hij gaat doen
Wel kundig
Ik kom voor een behandelling, maar sta steeds binnen 15 minuten weer buiten, en dat terwijl hij weet dat ik nog een probleem had. In mijn ogen duurt een behandelling 30 minuten. Nu ga ik 3 keer naar een ander en die pakt het grondig aan en ben er vanaf
Vriendelijk. Duidelijke uitleg.
Duidelijk uitleg persoonlijke aandacht en goede apparatuur om de oefeningen te doen
Alles top
Ik heb nagenoeg alle therapeuten gehad en ik zou ze allemaal een 10 geven voor deskundigheid, betrokkenheid en persoonlijke aandacht.
Ze is gewoon betroken en begripvol en ze luistert goed en probeer altijd voor een oplossing te zorgen en overlegd ook met de huisarts wat er allemaal aan de hand is omdat er bij mij meer dingen spelen en daar kunnen andere nog veel van leren zij doet er echt de moeite voor om mij te begrijpen dat is gewoon echt top
Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:
Is ervaringsdeskundige