Belangstellend
Timo is erg kundig luistert goed naar je verhaal en geeft vertouwen in het geen wat hij denkt en hoe dit aan te pakken.
Ze was echt super fijn om mee te praten. Maar ik kwam er voor mijn pijn in mijn lichaam en daar is helaas niet naar gekeken. En ik snap dat ze wilde kijken of de oorzaak misschien aan stres lag. Maar ik wist eigenlijk 99% met zekerheid te kunnen zeggen waar het vandaan komt en er juist vanaf moest dat iemand er naar zou kijken en voelen of maseren daarom ging ik ook naar een fysio. Verder vond ik het wel echt een super lieve en meedenkend persoon. Ik kon ze mailen en kreeg snel reactie. Ze dacht echt met je mee dat is echt super. Alleen niet naar mijn klacht gekeken.
nvt
Bram geeft heldere uitleg en goede behandeling.
Zelf Positief blijven en doorvragen als de behandeling niet goed bevalt of aanvoelt
Ik kon erg snel terecht nadat ik belde voor een afspraak. De fysiotherapeut was vriendelijk en hij wist wat hij deed.
Goede begeleiding en alles is bespreekbaar. Vooruitgang in herstel is zeker aanwezig
Eerst denk ik een gratis boek te downloaden en dan krijg je alleen het 1e hoofdstuk, dan wil ik het boek kopen voor de actieprijs van 9,95 en blijk ik 29,95 te moeten betalen..........
Luisterde serieus naar mijn klacht en heeft me goed geholpen ervan af te komen.
Deskundig, vriendelijk, neemt echt de tijd, kijkt verder dan de oppervlakte.
Vriendelijke, duidelijk en weet waar hij het over heeft. Ik ben zeer tevreden.
De duidelijke aanpak en vooral de oefeningen blijven herhalen
Prettig in omgang, kundig,
Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:
Belangstellend
nvt
Bram geeft heldere uitleg en goede behandeling.
Luisterde serieus naar mijn klacht en heeft me goed geholpen ervan af te komen.
Deskundig, vriendelijk, neemt echt de tijd, kijkt verder dan de oppervlakte.
Vriendelijke, duidelijk en weet waar hij het over heeft. Ik ben zeer tevreden.
De duidelijke aanpak en vooral de oefeningen blijven herhalen
Prettig in omgang, kundig,