Beth
Duidelijk uitleg en luistert naar patiënt. Goed advies en vriendelijkheid
Luisterd naar mijn klacht legt de behandeling goed uit. Goede behadeling met goed resultaat en verteld wat ik e.v.t er nog aan kan doen
Deskundig
Hij hielp je goed en tips gaf die om zelf te doen
Ik ervaar mijn therapeut als een heel fijn direct persoon en bovendien zeer deskundig
Hij geeft duidelijk uitleg en maakt op mij professionele indruk.
Snelle hulp en duidelijk behandelplan. Door het snelle herstel werd de behandeling eerder gestopt. Dat voelt goed. Geen onnodige behandeling
Dat het heel goed gaat
Geert is in alle opzichten een vakman!!
Heeft verstand van zaken
als iemand zelfde klachten heeft
Als het ter sprake komt. Ben al goed geholpen met verschillende klachten.
Het eindresultaat
Deze fysiotherapeut gaf al bij voorbaat aan dat ik 6 weken last zou houden, gaf mij geen oefeningen mee. En ik had er niet zo een goed gevoel bij.
Fijne fysiotherapeut die luistert en alles eraan doet om je goed te behandelen
Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:
Deskundig
Hij hielp je goed en tips gaf die om zelf te doen
Hij geeft duidelijk uitleg en maakt op mij professionele indruk.
Dat het heel goed gaat
Geert is in alle opzichten een vakman!!
Heeft verstand van zaken
als iemand zelfde klachten heeft
Als het ter sprake komt. Ben al goed geholpen met verschillende klachten.
Het eindresultaat
Fijne fysiotherapeut die luistert en alles eraan doet om je goed te behandelen