T. vd Logt

Is duidelijk - geeft feedback - professioneel - en gezellig

Heel vriendelijk ,ervaren en goede behandelingen

Luistert en behandelt tegelijk. Zeer prettig in de omgang en staat altijd open voor vragen . Denkt mee

Ik voel me op mijn gemak en wordt serieus genomen

Een fijne ervaring met de therapeut

Ik ben snel geholpen zonder wachtlijst. En na een paar behandelingen van mijn klacht af.

Fijne behandelaar, luisterde goed, gaf goed uitleg, nam te tijd

Rob van Ommeren

Goede therapeut die luistert naar je klachten, en daar de therapie op afsteld

Zeer deskundig, toegewijd aan zijn vak (is ook docent aan fysioopleidjing

Frank Janssen

Hier wordt je serieus genomen en denkt ook met je mee.

Een zeer deskundige fysiotherapeut.

Ralf Vos

Niels is kundig, rustig en duidelijk in zijn uitleg. Legt prima uit hoe het traject gaat verlopen. Tijdens de oefeningen weet hij goed welke zwaarte ze moeten zijn en motiveert je op een positieve manier.

Duidelijke diagnose en gerichte behandeling en oefeningen voor thuis. Goede fysiotherapeut die weet wat hij doet.

Ik heb een hele goede behandeling van Reg gehad. Hij heeft heel goed geluisterd en de klachten super goed aangepakt. Heel dankbaar!

Iemand met dezelfde klachten zou ik adviseren om naar deze fysiotherapeut te gaan. Daarnaast zou ik bij algemene spierblessures ook dit advies geven.

Fysiotherapie4all verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2019

Fysiotherapie4all

Fysiotherapie 4 all heeft momenteel meerdere praktijken. De fysiotherapiepraktijken bevinden zich bij sportscholen in Berghem, Breda, Ede, Heesch, Oss en Uden. Momenteel zijn er 13 fysiotherapeuten in dienst, die allemaal hun eigen specialisaties kennen. Hierdoor kan elke blessure gericht behandeld worden.

T. vd Logt

Rob van Ommeren

Goede therapeut die luistert naar je klachten, en daar de therapie op afsteld

Zeer deskundig, toegewijd aan zijn vak (is ook docent aan fysioopleidjing

Frank Janssen

Hier wordt je serieus genomen en denkt ook met je mee.

Een zeer deskundige fysiotherapeut.

Ralf Vos

Fysiotherapie4all heeft de volgende resultaten bereikt: