1928 reviewsSchrijf review
Deskundigheid, luisterend oor
Luisterend oor, vertrouwen in deskundigheid. Niet te klinisch.
Ik had graag vooraf willen weten dat mijn ‘intake’ gesprek een ‘dubbele’ afspraak was en dus dubbele kosten met zich mee bracht. Ca 100 € !!
Hij is héél serieus en hij luistert heel goed. Verder documenteert hij alles direct op zijn laptop. Kortom: serieus.
Brenda gaf mij eerlijk advies, niet mooier maken dan het is . Zij heeft mij, door middel van handvatten het gevoel gegeven dat ik met mijn beperking, wat betreft mijn klacht er goed mee te leven is. Oefeningen meegegeven, tips, waar ik wat mee kan.
De vragen van b.v. heeft u hier gaat bij, gaat het goed, is het vol te houden.
Rust, duidelijk, Perfecte kennis, denken verder mee, vriendelijk
Persoonlijke benadering en focus op herstel.
Ze is heel lief en denkt goed mee en doet haar best om je zo goed mogelijk te helpen. Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij haar en tijdens de behandelingen konden wij ook gezellig kletsen!
Goede uitleg, fijne gesprekstof terwijl je bezig bent en hij verteld ook wat je wel of niet moet doen en wat dat terweeg zou kunnen brengen. In 1 woord grandioos????
Duidelijke uitleg en correcte nakoming van de afspraken
Kundige therapeut die goede oefeningen meegaf. Daarnaast is hij ook een heel vriendelijk en toegankelijk. Ik had achteraf gezien veel eerder naar jullie praktijk moeten komen. Alleen maar lof!
Serieus en aardig
De aanpak, luisteren, begrip, vriendelijk, zeker deskundig.
Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne
Melbournestraat 2C
1448NH Purmerend
Deskundigheid, luisterend oor
Luisterend oor, vertrouwen in deskundigheid. Niet te klinisch.
De vragen van b.v. heeft u hier gaat bij, gaat het goed, is het vol te houden.
Rust, duidelijk, Perfecte kennis, denken verder mee, vriendelijk
Persoonlijke benadering en focus op herstel.
Duidelijke uitleg en correcte nakoming van de afspraken
Serieus en aardig
De aanpak, luisteren, begrip, vriendelijk, zeker deskundig.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne