Ik voelde me op mijn gemak . Ik ben adequaat geholpen in de praktijk. Het doel was duidelijk. Ik heb geschikte oefeningen voor thuis gekregen.
1910 reviewsSchrijf review
Sergio luisterde goed en gaf goed advies
Deskundig, realistisch en begripvol.
Ze is vriendelijk, begripvol, kundig. Je voelt je begrepen en ze schept vertrouwen.
De therapeut houd rekening met mijn leeftijd met hetb geven van oefeningen
Lief en professioneel
Goede massage op pijnlijke plekken, wat echt goed hielp
Hele goede hulp en rustig aan alles weer opbouwen tot dat het weer hersteld is
Omdat ik zeer goed geholpen ben met een perfect resultaat.
Voel me hier echt gehoord en gezien??
Tja, dat blijkt al uit mijn antwoorden hiervoor; hij is vriendelijk, neemt me serieus, is deskundig en helpt bij oefeningen die ik moeilijk vind. Wat wil een mens nog meer?
Werd goed geluisterd met wat ik wilde.
Zeer ervaren therapeute staat open voor mijn vragen en geeft daar eerlijk en kundig antwoord op stelt behandelplan op en zet een termijn in waar dat zou moeten werken
Was duidelijk, legde alles goed uit. Heeft de behandeling perfect uitgevoerd. Is zeer deskundig op de soort behandeling. Is vriendelijk en betrokken met zijn patiënt.
Vriendelijk, heel duidelijk over de aanpak van behandeling...en denkt heel goed.mee.met de situatie
Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne
Melbournestraat 2C
1448NH Purmerend
Sergio luisterde goed en gaf goed advies
Deskundig, realistisch en begripvol.
De therapeut houd rekening met mijn leeftijd met hetb geven van oefeningen
Lief en professioneel
Goede massage op pijnlijke plekken, wat echt goed hielp
Hele goede hulp en rustig aan alles weer opbouwen tot dat het weer hersteld is
Omdat ik zeer goed geholpen ben met een perfect resultaat.
Voel me hier echt gehoord en gezien??
Werd goed geluisterd met wat ik wilde.
Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Weidevenne