Ik ben tevreden, maar ze was mijn eerste fysiotherapeut.

Er wordt goed geluisterd en serieus genomen en een hele goede klik met de fysio

Djorai

Ze gaat heel zorgvuldig te werk en luisterend oor en ze weet precies welke behandelingen effect heeft. Ik had zelf niet kunnen denken dat het zo snel kon gaan Mijn dank is groot

erik bleeker

SterSterSterSterLege ster

hele duidelijke persoonlijke uitleg. was mn eerste keer fysio maar deed me al snel heel gemakkelijk voelen. hele aardige dame

Er was geen wachtlijst ik kreeg meteen goede oefeningen, goede hulp en tips voor thuis, goed contact, goed resultaat zoals hij verwachtte. Ik kan bijna alles weer en door te blijven oefenen zal dat ook nog verbeteren.

Allebei de fysiotherapeuten, zijn zeer kundig en weten waar ze het over hebben en zijn super aardig.

gewoon een keurige behandeling

Mijn fysio is een fijn persoon. Ze luistert goed. Ze geeff tips die verder gaan dan alleen de sessie op dat moment.

Ik ben kundig binnen een paar weken van mijn klacht af geholpen.

Therapeut was helder over oorzaak en aanpak.

Jade

Silvia is naast een hele goeie fysio ook een erg fijn persoon om dingen mee te bespreken en erg gezellig. Het pakket samen maakt haar een hele goeie en fijne fysio!!

Indien nodig

Goede uitleg en behandeling

Goede behandeling, empathisch, goed luisteren, goede uitleg, klacht wordt serieus genomen.

erg kundig

Fysiotherapie Weidevenne verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Weidevenne heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 9 januari 2018

Fysiotherapie Weidevenne

Op dit moment bestaat het team uit 12 therapeuten en 2 administratief medewerkers. Samenwerking staat bij Fysiotherapie Weidevenne nog steeds hoog in het vaandel. Fysiotherapie Weidevenne heeft een goede samenwerking met de huisartsen, niet alleen binnen het gezondheidscentrum, maar ook elders in Purmerend. Verder hebben we goede relaties met vele specialisten op weten te bouwen. Ons team heeft de ambitie om de beste zorg te leveren. Dit doen we door regelmatige na- en bijscholing om goed up to date te blijven en door onderling veel te consulteren om optimaal behandelresultaat te krijgen.

Melbournestraat 2C

1448NH Purmerend

Ik ben tevreden, maar ze was mijn eerste fysiotherapeut.

Er wordt goed geluisterd en serieus genomen en een hele goede klik met de fysio

Djorai

erik bleeker

gewoon een keurige behandeling

Ik ben kundig binnen een paar weken van mijn klacht af geholpen.

Therapeut was helder over oorzaak en aanpak.

Jade

Indien nodig