Prettig, duidelijk en deskundig contact en advies gehad van de therapeute. In goed overleg ook besloten de behandeling te stoppen en uiteindelijk doorverwezen naar de neuroloog.
Ashwien Kartaram
Michel Huisman gaf mij duidelijkheid over mijn knieklachten en wat de oorzaak hiervan was. Michel Huisman geeft goed advies en legt duidelijk uit, een vakman!
Mijn fysiotherapeut gaf mij duidelijkheid over mijn pijntjes. Ook werden er dingen ontdekt en aangekaart die nooit zijn opgevallen of aangepakt.
Legt duidelijk uit, neemt je serieus
Zeer aardig (allemaal trouwens) weet wel wat er moet gebeuren enz
Erg deskundig voel mij op mijn gemak
She made me feel understood and we worked together to find the best solutions. In the end, the strength of my hands doubled!
Voelde me zeer op mijn gemak. Luisterend oor en goede adviezen
Vakkundige therapeut, verstand van zaken. serieus, doelgericht en duidelijke instructies, prima advies en uitleg over de situatie. Zeker om aan te raden in mijn naaste en directe omgeving.
Hij gaf tijdens het consult duidelijk uitleg over het hoe en waarom van het onderzoek en de reden waarom hij de expertise van de huisarts relevant achtte.