De goede behandeling ik al jaren van de fysio krijg van wie dan ook bij jullie
Goeie kerel
Deskundigheid en vriendelijkheid
Fijne praktijk, kundige therapeuten, laagdrempelig
Matoin, luistert goed, heeft ook veel deskundigheid. Heel fijn hoe hij met mij om gaat, dit m.b.t. Mijn klachten.
Deskundig en vriendelijke geholpen met snel resultaat
Professionaliteit openhartig en toegankelijk
Kon snel terecht voor tensapparaat. Duidelijke uitleg en behandeling had al snel effect.
Op tijd laten rusten en goed bekijken wat wel of niet goed gaat
Deskundig, ervaren en fijne therapeut in zijn omgang.
She listen my needs and she always try to do the best for me
Goed contact, praten wat ze gaat doen en waarom, professioneel
Vriendelijk. Luistert goed naar je klachten. Behandelt je volwaardig.
Matoin is een heel kundig iemand en behandeld niet langer dan nodig is. Super kerel
fysiotherapie spoorlaan verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
fysiotherapie spoorlaan heeft de volgende resultaten bereikt:

Fijne praktijk, kundige therapeuten, laagdrempelig
Deskundig en vriendelijke geholpen met snel resultaat
Professionaliteit openhartig en toegankelijk
Op tijd laten rusten en goed bekijken wat wel of niet goed gaat
Deskundig, ervaren en fijne therapeut in zijn omgang.
She listen my needs and she always try to do the best for me
Goed contact, praten wat ze gaat doen en waarom, professioneel
Vriendelijk. Luistert goed naar je klachten. Behandelt je volwaardig.
fysiotherapie spoorlaan heeft de volgende resultaten bereikt:

fysiotherapie spoorlaan