Deskundig, to the point, goede communivatie
Claudia nam me enorm serieus en bekeek dingen die anderen nooit bekeken waardoor ik het gevoel had dat ze zeker wist waar ze het over had. En alles was ook heel erg logisch en goed uitgelegd. Ik vond het echt heel erg fijn.
Karla is een uitstekende fysiotherapeut. Zeer deskundig, ervaren en betrokken. Ze heeft aan een half woord van mij genoeg om te duiden wat er speelt, waar een klacht vandaan komt. Karla is oplossingsgericht. Bovendien is ze een prettig mens. Erg vriendelijk. En ze heeft ook aandacht voor de mens achter de klacht. Je voelt je bij haar echt gezien. Ik heb in mijn leven nooit eerder zo'n goede, prettige fysiotherapeut gehad.
De uitleg en aanpassingen in de behandeling
Duidelijk belangstellend serieus vriendelijk goede adviezen
Een prettige therapeut, die duidelijk vertelde wat ze ging doen. Vriendelijk en ze heeft me zeer goed geholpen.
Therapeut was betrokken, pro actief en stemde goed af.
Deskundigheid en vriendelijkheid
Kundig Prettig
Goeie uitleg over dingen
Ik voelde me serieus genomen, ze was een beetje mijn lifeline tijdens herstel whiplash/hersenschudding. Elke x andere klachten, elke x geruststelling en verklaringen. Tevens goede verwachtingsmanagement. Echt heel blij mee
Duidelijk ervaren
Hij neemt de klachten serieus en is echt uit op verbetering.
Hielp pijn te verlichten Maar me klachten zijn er nog wel
Een fysiotherapeut die je gewoon serieus neemt, doorvraagt en mee denkt in oplossingen
Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

Fysiotherapie Rooswijk
Dr. J.J. van der Horststraat 2A
1544 XE Zaandijk
De uitleg en aanpassingen in de behandeling
Duidelijk belangstellend serieus vriendelijk goede adviezen
Therapeut was betrokken, pro actief en stemde goed af.
Deskundigheid en vriendelijkheid
Kundig Prettig
Goeie uitleg over dingen
Duidelijk ervaren
Hij neemt de klachten serieus en is echt uit op verbetering.
Hielp pijn te verlichten Maar me klachten zijn er nog wel
Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt: