Ze namen mij serieus en zijn ondanks de vreemde klachten goed gaan zoeken. Waar komt het vandaan en wat is er aan te doen. Duidelijk goed behandeld met mallelijke oefening voor thuis.

Ze is de beste en aardigste fysiotherapeute ooit. Ze denkt mee en is heel kundig. Een 10 waardig.

Dieuke Buur-saatrube

Uitstekende handtherapeut die mij serieus nam en mij goed heeft geholpen

Goede adviezen en behandeling. Kon snel terrecht.

Geeft uitleg, vraagt door, interesse. Voelt goed na de behandeling

Charles wienhoven

Prettige behandeling in zeer goed overleg top locatie

vriendelijk, goede uitleg, neemt alle tijd en heeft verstand van haar vak. erg blij mee

Geeft vertrouwen en is vakbekwaam

Irma

Ze geeft goede uitleg, is duidelijk waar de oefening goed voor is en bekwaam.

Ze begrepen mijn klacht, en hadden goed door waardoor het is ontstaan. Goede behandeling, uitleg en communicatie

Armin

De deskundigheid, betrokkenheid, en het interesse in je gezondheid elke keer dat je daar bent.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Hij praat veel maar masseert heel kort en heeft koude handen die hij niet wast. Je krijgt de indruk dat je voor niets komt. Het kost veel geld voor heel weinig resultaat.

De duidelijkheid, de rust en de goede bereikbaarheid/cq afspraak mogelijkheden aangaande de voor mij beschikbare tijden

Dennis Steding

Goeie adviezen, heeft dingen voor mij uitgezocht om mij verder te helpen met mijn klachten en mij doorverwezen naar een collega die mij verder heeft geholpen!

Ivo luisterd goed naar de klachten en houd rekening met je. Vriendelijk en behulpzaam

Fysiotherapie Rooswijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Fysiotherapie Rooswijk heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 19 oktober 2017

Fysiotherapie Rooswijk

Fysiotherapie Rooswijk is al ruim 20 jaar een vertrouwd gezicht in Zaandijk. We vinden het belangrijk om zorg op maat aan te bieden in de wijk Rooswijk, de samenwerking vormt de grote kracht van onze praktijk. Mensen vinden het prettig om op één adres terecht te kunnen voor meerdere zorgaanbieders. Met onze nieuwe praktijk in het ‘Medisch Centrum de Zaan’ proberen we hier zoveel mogelijk aan te voldoen.

Dr. J.J. van der Horststraat 2A

1544 XE Zaandijk

Dieuke Buur-saatrube

Uitstekende handtherapeut die mij serieus nam en mij goed heeft geholpen

Goede adviezen en behandeling. Kon snel terrecht.

Geeft uitleg, vraagt door, interesse. Voelt goed na de behandeling

Charles wienhoven

Prettige behandeling in zeer goed overleg top locatie

Geeft vertrouwen en is vakbekwaam

Irma

Ze geeft goede uitleg, is duidelijk waar de oefening goed voor is en bekwaam.

Armin

SterSterHalve sterLege sterLege ster